Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
szyszek napisał(a):Jesteś zdecydowany na ST DSG?
michal2-4 napisał(a):Tak, na 100% ST DSG.
pampi napisał(a):szyszek napisał(a):Jesteś zdecydowany na ST DSG?michal2-4 napisał(a):Tak, na 100% ST DSG.
Po co ten temat skoro odpowiedziałeś sobie na pytanie sam ?
pampi napisał(a):To ktoś teraz będzie brał ST bez 4drive![]()
pampi napisał(a):To ktoś teraz będzie brał ST bez 4drive![]()
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
sdss napisał(a):4x4 w normalnym użytkowaniu będzie zawsze lepsze niż FWD, zima, deszcz, nawet na suchym brak WH.
esde napisał(a):Żeby nie było WH, to musi być po prostu idealna nawierzchnia, a o taką trudno. Lekka nierówność i już urywa pół samochodu. To samo jak jest wilgotno, czy po prostu mokro.
maciek89 napisał(a):Jeśli mówisz o dwóch pierwszych biegach to w sumie racja.
Kris85 napisał(a):Ja odbieram w tą sobotę Moją Cupre 300 St 4x4trochę nią pojezdze i po weekendzie napiszę Tobie jakie są Moje pierwsze wrażenia
esde napisał(a):Ja w poniedziałek sobie odpowiem czy warto podmienić na 4x4
maciek89 napisał(a):Jeśli będziesz wynajmować auto to bierz 4x4 bez zastanowienia. Jeśli masz zapłacić 20tys więcej (czy ile tam...)
michal2-4 napisał(a):Dokładnie, samochód będę brał w leasing. Wiem, że na co dzień 4x4 jest bardziej praktyczne i niweluje WH, kwestia jest tylko czy nie zabierze Cuprze sportowego charakteru i przyspieszenia
michal2-4 napisał(a):Interesuje mnie również spalanie, czy w wersji 4x4 jest dużo większe. Ale tym mam nadzieję podzielą się koledzy, którzy już odbiorą swoje auta
michal2-4 napisał(a):Interesuje mnie również spalanie, czy w wersji 4x4 jest dużo większe. Ale tym mam nadzieję podzielą się koledzy, którzy już odbiorą swoje auta
maciek89 napisał(a):ale ten WH to jest masakra na tyle, że może by zorganizować jakąś akcję zgłaszania problemu w ASO?
maciek89 napisał(a):No co, wyprodukowali wadliwą kupę to niech ją sprzątną. Jutro jadę, domagam się obcięcia mocy do 125 KM i będzie spokój.
deadswine napisał(a):ale St jest absolutnie okropne
deadswine napisał(a):Zamiast wydechu słychać jakieś gówno z głośników
UniqueSilver napisał(a):Myślę, że jak ktoś planuje ostro cisnąć po torach,
UniqueSilver napisał(a):ostro cisnąć po torach
UniqueSilver napisał(a):starty na kreskę
UniqueSilver napisał(a):z rolki
pampi napisał(a):UniqueSilver napisał(a):ostro cisnąć po torach
Tutaj wręcz lepsza jest ośka...UniqueSilver napisał(a):starty na kreskę
4x4UniqueSilver napisał(a):z rolki
znowu ośka
![]()
![]()
maciek89 napisał(a):1 i 3 - tylko w idealnych warunkach
maciek89 napisał(a):szczególnie jeśli ktoś bierze pod uwagę tylko kombiaka.
feels3 napisał(a):Gaz w podloge i niech jedzie samo, tego naprawdę dzisiaj kierowca sportowego auta oczekuje?
feels3 napisał(a):Gaz w podloge i niech jedzie samo, tego naprawdę dzisiaj kierowca sportowego auta oczekuje?
maciek89 napisał(a):Podchodzę po prostu obiektywnie, a nie chwalę swoje hiper zajebiste auto bez wad.
maciek89 napisał(a):udać na jazdę próbną.
Powrót do Leon 3 - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość