marcinch napisał(a):nie podajesz tam przebiegu, do ustalenia ?
Bije się w piersi że zapomniałem - poprawkę już wprowadziłem - a poprzednie ogłoszenie na LCT było dużo bardziej wyczerpujące i tam na pewno był przebieg opisany szczegółowo - system forum tak jest skonfigurowany ze poprzednie ogłoszenie kasuje bezpowrotnie więc pisałem od nowa obecne no i chyba za szybko
swemi01 napisał(a):Muszę jeszcze zobaczyć O3 RS, jak to ma się do Leona, może ktoś może podzielić się opiniami jeśli macie porównanie?
O3 RS jest zupełnie innym samochodem jeżeli chodzi o przestrzeń w środku - sam ją rozważałem biorąc pod uwagę rozsądek i 2 dzieci - czyli rozum podpowiadał O3, a serce wybrało Leona więc może i jest plastikowy ale te plastiki które dotykamy na co dzień są naprawdę dobrej jakości.
Niedawno jeździłem O3 jako pasażer więc jako użytkownik Leona patrzyłem na wiele rzeczy zupełnie inaczej - przestrzeń na +, design środka (oprócz foteli) wolę Leona, materiały wygłuszające schowki - fajne... Ale każdy ma swoje gusta więc pewnie jest tylu fanów Leona co i fanów O3
Trzeba wsadzić swoje 4 litery do obu aut i wybrać dla siebie najlepsze