Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
Pelikson napisał(a):Cupry mają przednie reflektory w technice LED niestety nie skrętne.
Pomyśl nad pakietem wspomagania jazdy ( ACC, Line Assist, asystent świateł mijania/drogowych )
Będę musiał światła przełknąć jak widać... Ale wszystko inne w LEDach? Skończy się ciągłe wymienianie jednej tylnej pozycji?maciek89 napisał(a):Nie ma bi-xenonów w Leonie i nie ma nawet skrętnych świateł (dlatego dają w gratisie te średniej jakości LEDy). Jeśli chcesz porządne światła to wybierz Golfa lub Octavię z asystentem świateł drogowych z prawdziwego zdarzenia.
Wszystko jak piszeszmaciek89 napisał(a):Na 18" wg mnie wygląda trochę "tak se", bo ten wzór jest strasznie nijaki, więc może się jeszcze zastanów nad 280. Z tym, że już nie ma 280, a dopłata do 290 to prawie 12 tysięcy, więc w sumie jeśli chcesz robić program to chyba nie warto. To co trzeba zamówić to spoiler od 280/290, bo przez jego brak 265 wygląda łyso. Poza tym skóra wg mnie jest w Leonie niskiej jakości, a przy elektrycznym sterowaniu foteli i tak (co dziwne) nie ma funkcji pamięci, więc elektryczne sterowanie mija się tu z celem. Chyba, że już jesteś w takim wieku, że plecy Cię pobolewają i musisz, co jakiś czas zmieniać ustawienie
Jeśli druga osoba będzie jeździć tym autem to przydałaby się pamięć ustawień, więc znowu- musiałbyś iść do Skody lub VW.
Fabryczne 18ki świetnie się nadają na zimówki, a na lato to sobie można dokupić dowolny wzór, może być markowy, fajniejszy i bardziej oryginalny niż to co ma do zaoferowania 280...Na 18" wg mnie wygląda trochę "tak se", bo ten wzór jest strasznie nijaki, więc może się jeszcze zastanów nad 280.
Można, tyle tylko że w 265 po 1) zostaje ci te parę tysięcy w kieszeni po zakupie, choćby na felgi właśnie, a po 2) można kupić tańsze 18" felgi bo już masz takie opony.Plk- a do 280/290 nie można dokupić innch felg na lato, a seryjne 19" dać na zimę?
Pelikson napisał(a):Jest to tak czuły system, że naprawde ani nikogo nie będziesz raził
Rychu napisał(a):Mi się już zdarzyło parę razy że mrygali mi z przeciwka żebym wyłączył długie (szczególnie jak sie wyjezdza powoli z zakretu i natezenie swiatla rosnie stopniowo to jakos sie gubi czasami asystent).
Rychu napisał(a):Mi się już zdarzyło parę razy że mrygali mi z przeciwka żebym wyłączył długie (szczególnie jak sie wyjezdza powoli z zakretu i natezenie swiatla rosnie stopniowo to jakos sie gubi czasami asystent).
Oracle napisał(a):Jeżeli chodzi o tego asystenta, to u mnie przy standardowym ustawieniu czułości działa on bezbłędnie i nigdy nie musiałem samemu interweniować.
Powrót do Leon 3 - Techniczne Benzyna
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość