Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
Fawor napisał(a): FRki z końcówki 2013 z CJSA![]()
Od poczatku wypustu czyli 2013r. Na wlepie od drzwi masz vin i kod silnika wypisany bez szukania i rozkodowywania vinu[emoji6]wierzba napisał(a):Fawor napisał(a): FRki z końcówki 2013 z CJSA![]()
Ktoś wie od kiedy szło CJSA w FR ? i jak można to szybko zweryfikować na odległość i podczas oględzin przed zakupem ?
bienial napisał(a):Witam, odebrałem w piątek swojego Leoniszcza 1.8 tsi i sprzedawca powiedział żebym stawił się na serwisie w okolicach 1500km. Czyżby wymiana oleju?
czapel napisał(a):i co sprzedałeś w końcu? 1.8 na oto moto u mnie w Małopolsce były 2 w tym mój i jeden manual golas. reszta 1.4. ja teraz robie chipa i inne mody i zostawiam na przynajmniej następny rok.
DeeDee napisał(a):Właśnie czekam na Auto z tym silnikiem, czy możesz powiedzieć coś więcej ? spalanie? dynamika?
dudek_jd napisał(a):tak szczerze, to nie wiem jakie masz felgi ale moich do dość łatwo zauważyć jaka jest grubość klocka. A w dzień czy dwa klocków nie zjeździsz więc chyba nie ciężko raz w miesiącu zajrzeć w koło? Z tym nieporozumieniem bym nie przesadzał
biz0n napisał(a):Ale z tego co wiem jest czujnik mechaniczny, i wg mnie bardziej skuteczny niż elektronika.
Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka
Marcin75 napisał(a):Dobił mnie ostatnio brak czujnika klocków hamulcowych. W wersji FR z silnikiem 1.8 to jakieś nieporozumienie
Ale glupoty piszesz, wszystkie maja nawet 1.4tsi czujnik ma. Wymienialem u siebie 2x klocki w 1.8tsi i kazda miala czujnik i kostka do podpiecia na aucie, tylko z przodu. To lepiej zajrzyj od czasu do czasu za nadkole niz glupoty pisac na forum[emoji6]Marcin75 napisał(a):dudek_jd napisał(a):tak szczerze, to nie wiem jakie masz felgi ale moich do dość łatwo zauważyć jaka jest grubość klocka. A w dzień czy dwa klocków nie zjeździsz więc chyba nie ciężko raz w miesiącu zajrzeć w koło? Z tym nieporozumieniem bym nie przesadzał
W octavii z 2009r mam i to wcale nie jest bogata wersja. Zimą na stalówkach śmigam i nie mam zamiaru tam zaglądać. Dla mnie to nieporozumienie przynajmniej w wersji FR. Tylko cupra ma czujnik?
Po ponad 10tys byl box, później stage 2, pozniej stage 2+ na którym zrobilem ponad 15tys. Tak auto sprzedanefakir151 napisał(a):83Dario, przejechałeś 70tys po zrobieniu stage 0,5? Czy od nowości a gdzieś po drodze były modyfikacje? Sprzedałeś skoro piszesz w czasie przeszłym?
Linksiq napisał(a):Prosiłbym uzytkowników podobnie jezdzacych jak ja o opinie.
Powrót do Leon 3 - Techniczne Benzyna
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości