Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
proarnes napisał(a):mycek napisał(a):ja mam wersje przed liftem z preinstalacją.
żeby mieć hak muszę zamówić:
- zaślepkę - już mam zamówioną
- hak
- jakąś wiązkę
możesz napisać dokładniej co daje sama preinstalacja? wycinaja otwór na hak i nie daja zaślepki?
flito napisał(a):Sam odbieram nowego leona w styczniu, i zastanawiam się nad montażem w/w.
Mike Poznan napisał(a):A choinkę zapachową można powiesić czy też się straci gwarancję? Nie popadajcie w paranoję...
... nie wiąże się z ingerencją w instalację elektryczną więc czemu miałoby wpływać na gwarancję?Mike Poznan napisał(a):podłączenie telefonu do gniazda usb
Jaack napisał(a):Ooo, a to z znizka to ciekawe. Mi mowiono w jednym serwisie, ze 5% to max (tez grupa zawodowa) i rzekomo 1,5% marzy im na tym zostaje.
Jakie finansowanie bierzesz?
Ja dostalem info, ze jak zamowie teraz, to styczen, maks luty.
Proszę bardzo fr z alcantarątrzepol napisał(a):Daj znać ile % znizki ci dali bo ja przymierzam sie do zamowienia FRki ale 1.4 150KM i jak narazie ze znizka dla grup mam rabatu jakies 7,5% alle to juz ponoc maks.....
Bierz alkantare całkiem inne wnętrze wtedy jest a nie szmata z tylu bez grama skóry. Szkoda, ze boczki nie sa jeszcze alkantara machnięte jak w Xperience..... Przez moje widzi misie z alkantara bede zmuszony czekać 4 miesiące na samochód zamiast wziąć coś od reki. Niestety ale w Polsce nie ma na stocku nigdzie FR z alkantara
Ile musisz czekać na samochód i kiedy zamawiasz ? Mi powiedziano, ze gdzieś październik/listopada bym musiał aby mieć już z rocznika 2018 i nie czekać do wiosny na odbiór.
Jaack napisał(a):Ooo, a to z znizka to ciekawe. Mi mowiono w jednym serwisie, ze 5% to max (tez grupa zawodowa) i rzekomo 1,5% marzy im na tym zostaje.
Ja dostalem info, ze jak zamowie teraz, to styczen, maks luty.
Mike Poznan napisał(a):Jaack napisał(a):Ooo, a to z znizka to ciekawe. Mi mowiono w jednym serwisie, ze 5% to max (tez grupa zawodowa) i rzekomo 1,5% marzy im na tym zostaje.
Ja dostalem info, ze jak zamowie teraz, to styczen, maks luty.Proszę bardzo fr z alcantarątrzepol napisał(a):Daj znać ile % znizki ci dali bo ja przymierzam sie do zamowienia FRki ale 1.4 150KM i jak narazie ze znizka dla grup mam rabatu jakies 7,5% alle to juz ponoc maks.....
Bierz alkantare całkiem inne wnętrze wtedy jest a nie szmata z tylu bez grama skóry. Szkoda, ze boczki nie sa jeszcze alkantara machnięte jak w Xperience..... Przez moje widzi misie z alkantara bede zmuszony czekać 4 miesiące na samochód zamiast wziąć coś od reki. Niestety ale w Polsce nie ma na stocku nigdzie FR z alkantara
Ile musisz czekać na samochód i kiedy zamawiasz ? Mi powiedziano, ze gdzieś październik/listopada bym musiał aby mieć już z rocznika 2018 i nie czekać do wiosny na odbiór.
https://www.otomoto.pl/oferta/seat-leon ... yZ9WW.html
Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
bardzo drogi. Ja zamówiłem identycznego ponizej 100tys.Mike Poznan napisał(a):Jaack napisał(a):Ooo, a to z znizka to ciekawe. Mi mowiono w jednym serwisie, ze 5% to max (tez grupa zawodowa) i rzekomo 1,5% marzy im na tym zostaje.
Ja dostalem info, ze jak zamowie teraz, to styczen, maks luty.Proszę bardzo fr z alcantarątrzepol napisał(a):Daj znać ile % znizki ci dali bo ja przymierzam sie do zamowienia FRki ale 1.4 150KM i jak narazie ze znizka dla grup mam rabatu jakies 7,5% alle to juz ponoc maks.....
https://www.otomoto.pl/oferta/seat-leon ... yZ9WW.html
Mike Poznan napisał(a):Tu masz tego samego o wiele taniejhttps://www.otomoto.pl/oferta/seat-leon ... z1qpt.html
no tak sztuczne pompowanie ceny. Później zrobią Kowalskiemu obniżki i promocje i będzie się cieszył ze kupił auto w super cenie.Mike Poznan napisał(a):Wiadomo że nikt nie da 125k, ale z czegoś muszą zejść...
Niuch napisał(a):Mike Poznan napisał(a):Tu masz tego samego o wiele taniejhttps://www.otomoto.pl/oferta/seat-leon ... z1qpt.html
Cena w przypadku zostawienia swojego starego Seata. Tak patrzę, kosmiczne te ceny. Jakbym miał dać 125k za FRke, to bym poczekał na wyprzedaż rocznika i wziął Cuprę. Po tyle były rok temu.
szadubaba napisał(a):Jak ktos mysli o Leonie to nie mysli o Insigni, porownanie z dupy
. Zamówiłem w Hiszpanii właśnie takiego tylko nazwy pakietów są troszke inne i seryjnie wersja FR advanced z seat soud system, full led, full led w środku, czarna podsufitka, felgi 18 30/1. Navigacja z aktualizacjami przez 3 lata, full link-mirrorling, chromowane listwy z boków zamiast czarnej uszczelki i siedzenia aklantara, aktywny tempomat,lane assist,automatyczne światła.mozliwe ze cos przeoczyłem. 24169 euro to jakies 102 tys zl. Z tego co widze to taniej jak w PL.Mike Poznan napisał(a):Tu macie ofertę na ten samochód,)
B3N napisał(a):Osobiście wolę światło "naturalne" niż LEDy.
Cobra_o7o napisał(a):B3N napisał(a):Osobiście wolę światło "naturalne" niż LEDy.
A to włącz to światło naturalne godzinę po zmierzchu.
maciek89 napisał(a): Co do porównania Leon vs Volvo to często się przesiadałem z Cupry do V60 T5 i jakichś różnic dużych nie wyczułem w prowadzeniu. Seat ma za silne wspomaganie i za mocno się buja nawet przy ustawieniu zawiechy w tryb cupra.
maciek89 napisał(a):często się przesiadałem z Cupry do V60 T5 i jakichś różnic dużych nie wyczułem w prowadzeniu. Seat ma za silne wspomaganie i za mocno się buja nawet przy ustawieniu zawiechy w tryb cupra.
Powrót do Leon 3 - Techniczne Benzyna
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość