Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
zmora napisał(a):Jeździć będę 70% miasto / 30% trasa.
zmora napisał(a):2) Na jaki rabat procentowy mam szansę na os. fizyczną bez grupy zawodowej z ich kredytem?
bzykofm napisał(a):To teoretycznie przemawia za 125KM bo gdzie w mieście wykorzystasz 150? Chyba, że Twoim hobby jest startowanie spod świateł to wtedy..szkoda biednego Leosia. Tyle ile dostaniesz odpowiedzi to pewnie będziesz miał propozycji. Ja na Twoim miejscu brałbym 125 a gdyby coś zostało do wydania to wolałbym lepsze wyposażenie.
kamatosek napisał(a):Bierz 1.4 150 różnica jest ogromna
Wersja 150 Pali mniej
maison napisał(a):Jeśli weźmiesz 150KM to będziesz miał ACT. Przy 70% jazdy po mieście, to chyba troche średni pomysł...mnie osobiście w jeździe po mieście wkurza odłączanie cylindrów co chwilę.
zmora napisał(a):Dzięki za Wasze opinie. Osobiście jeździłem testowo tylko na 125KM i było w porządku, ale nie mam odniesienia do 150KM.maison napisał(a):Jeśli weźmiesz 150KM to będziesz miał ACT. Przy 70% jazdy po mieście, to chyba troche średni pomysł...mnie osobiście w jeździe po mieście wkurza odłączanie cylindrów co chwilę.
maison Celna uwaga. Czy wg. Ciebie bardzo czuć odłączanie cylindrów? Ponoć miało to pracować niezauważalnie. Trochę kiepsko gdyby ten system wpływał na komfort.
kupusso napisał(a):jak ACT zacznie nawalać to można wyłączyć w sofcie siłowniki i problem z głowy.
Fredi88 napisał(a):Za 25km i 50nm mozna "doplacic" programem za 1-1,5k zl.
bzykofm napisał(a):Różnica między 125 a 150 to 6400 Delikatna przesada.
zmora napisał(a):Auta nie planuję sprzedawać po gwarancji, chciałbym je mieć na dłużej i zostawić w rodzinie.
Fredi88 napisał(a):Za 25km i 50nm mozna "doplacic" programem za 1-1,5k zl. Tak samo traci sie gwarancje jak przy grzebaniu zeby ACT na stale odlaczyc.
kupusso napisał(a):bzykofm, rozumiem że masz doświadczenie z ACT? Skoro doradzasz w takim temacie
ggregorii napisał(a): Z drugiej strony jeżdżę tez Aygo i do miasta starcza 60 hp
ggregorii napisał(a):(tyrktryrktyrk)
Fredi88 napisał(a):Gratuluje i zycze zadowolenia z auta![]()
Nie bardzo tylko rozumiem... dostales FRa na stalowkach?
bzykofm napisał(a):Kołpaki chociaż jakieś dostałeś?
zmora napisał(a):bzykofm napisał(a):Kołpaki chociaż jakieś dostałeś?
Nie
zmora napisał(a):bzykofm napisał(a):Kołpaki chociaż jakieś dostałeś?
Nie
ramzei napisał(a):ori 18 z protenzami do Golfa VII R
szczudlo6 napisał(a):zmora napisał(a):bzykofm napisał(a):Kołpaki chociaż jakieś dostałeś?
Nie
Dokladnie, trzebabylo negocjowac. Oni dadza Ci wszystko tylko trzeba torche pomarudzic, powiedziec ze gdzie indziej daja itd.
Mi tez chcieli dac stalowki bez kolpakow a skonczylo sie ze dali mi alusy ATT
Najwazniejsza zasada podczas negocjacji to ze oni chca sprzedac a Ty nie musisz kupic. Im bardziej sprawiasz wrazenie niezdecydowanego, niechetnego tym wiecej Ci dadzaMoge to potwierdzic na moim przykladzie gdzie negocjowalem auto ponad 1miesiac I wkoncu sam prezes juz mi dawal upust I dokladal gadzety
iacoski napisał(a):Panowie a o jakich funkcjach mówimy i o które warto się uśmiechnąć?
marpit napisał(a):Monitoruje ruchy kierownicy, pewnie naciśnięcia gazu itp. Po prostu sprawdza czy nie zasypiasz.
Jest to opcja dodatkowo płatna w konfiguracji ale na 99% opiera się to tylko na aktywacji.
Powrót do Leon 3 - Techniczne Benzyna
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości