Przestrzegajcie ludzi przed tym serwisem, bo naprawdę jest straszny. Moja sprawą zajmuje się pośrednik strony niemieckiej i prosił abym też się kontaktował, bo oni nie mają informacji, a Niemcy ich cisną powoli. Mnie też Pani zbywała, że oddzwonią to od wtorku do czwartku czekałem i nic. Teraz już się nie daje zbyć. Dodatkowo jak zwróciłem uwagę, że w mojej sprawie kontaktuje się też osoba trzecia czyli pośrednik strony niemieckiej to powiedzieli, że oni nie muszą nikomu udzielać informacji. Teraz próbuje się jakoś skontaktować z Seat Deutschland , bo to jedyna szansa na auto zastępcze . Inaczej będę musiał coś wynająć, bo akurat jest mi potrzebne i dalej lecę w koszty. O kosztach telefonów już nie wspomnę, bo spokojnie pełen bak by był.
-- 15 czerwca 2017, 08:30 --
Auto odebrałem, 5dni roboczych oczekiwania na cześć 1,5 dnia roboty. Mogli od razu mówić że część tydzień idzie to bym się nie musiał wkurzać, że auto miało być na sobotę, a oni części nie mają . Ogólnie zrobione ok, ale trochę cyrk że auto oddali takie uwalone, tym bardziej że byłem w trasie i teraz jak to wyschło to będzie trochę ciężko umyć