Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
rlukawski napisał(a):Po (256KM/367Nm) - ile to ma ta cupra?
83Dario napisał(a):Bardzo późno ten moment wstaje i szybko opada i ma dolki u mnie na boxie lepiej to wygląda mam mniej mocy ale wcześniej mam moment i max ciągnie do 6 tys. U ciebie zaraz po 5 tys.opada.
artek_27 napisał(a):No panowie muszę się pochwalić w środe mój Leon dostanie nowe kucyki zdecydowałem się chip i po wstępnych dyskusjach mają zrobić coś około 235 hp i 350Nmtak że w środe dam znać jak bestia się będzie sprawować
KAI napisał(a):artek_27 napisał(a):No panowie muszę się pochwalić w środe mój Leon dostanie nowe kucyki zdecydowałem się chip i po wstępnych dyskusjach mają zrobić coś około 235 hp i 350Nmtak że w środe dam znać jak bestia się będzie sprawować
Artek, jak tam? Rok prawie minął. Ile km zrobiłeś z nowym softem i czy były jakieś kłopoty po czipsie?
Do dnia dzisiejszego 57300km i zero problemòw jak na razie
Pzdr
KAI napisał(a):artek_27 napisał(a):No panowie muszę się pochwalić w środe mój Leon dostanie nowe kucyki zdecydowałem się chip i po wstępnych dyskusjach mają zrobić coś około 235 hp i 350Nmtak że w środe dam znać jak bestia się będzie sprawować
Artek, jak tam? Rok prawie minął. Ile km zrobiłeś z nowym softem i czy były jakieś kłopoty po czipsie?
Pzdr
Raynold napisał(a): wciąż brakiem wiedzy tunerów jak dobrać się do DSG
Misiek3city napisał(a):Raynold napisał(a): wciąż brakiem wiedzy tunerów jak dobrać się do DSG
Zmień tunera w takim razie
hidden napisał(a):wynik przed : 208 HP 292 Nm
old_school_baby napisał(a):hidden napisał(a):wynik przed : 208 HP 292 Nm
seria miała 28 koni w bonusie?! dziwna ta hamownia..
Kris1988 napisał(a):w Katowicach jest firma compsport chyba która podnosi moc nie tracąc gwarancji. i to mówił mi gościu z aso seata w Katowicach
SDeba napisał(a):Znajomy zrobił Cuprę 280KM u gości z HP Factory - box na 340KM i 440Nm. Oni sprzedają te produkty DTE, co jak ktoś śledzi forum SeatCupra.net to tam Andrew z DTUK też zajmuje się tymi produktami, więc pewnie skojarzycie - wszyscy bardzo zadowoleni.
O, ciekawe co piszesz.
Szukałem bez skutku jakiegoś polskiego dystrybutora tego, bo niestety żaden z polskich czołowych tunerów nie oferuje z tego co mi wiadomo BOXa do 1.4 TSI 140, a oni go mają i opinie są nawet zachęcające.
Wiesz może czy jakieś wsparcie od nich w zakresie instalacji jest czy są tylko dystrybutorem?
pinkibass napisał(a):SDeba napisał(a):Znajomy zrobił Cuprę 280KM u gości z HP Factory - box na 340KM i 440Nm. Oni sprzedają te produkty DTE, co jak ktoś śledzi forum SeatCupra.net to tam Andrew z DTUK też zajmuje się tymi produktami, więc pewnie skojarzycie - wszyscy bardzo zadowoleni.
O, ciekawe co piszesz.
Szukałem bez skutku jakiegoś polskiego dystrybutora tego, bo niestety żaden z polskich czołowych tunerów nie oferuje z tego co mi wiadomo BOXa do 1.4 TSI 140, a oni go mają i opinie są nawet zachęcające.
Wiesz może czy jakieś wsparcie od nich w zakresie instalacji jest czy są tylko dystrybutorem?
rafko1 napisał(a):Ja zastanawiam się nad takim boxsem http://speed-buster.pl/chiptuning-box-s ... -2973.html . Ktoś może zna tego producenta?
Powrót do Leon 3 - Tuning - Warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość