Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
maciek89 napisał(a):Mam podobny defekt, może trochę mniejszy- jakoś z tym żyjęTa "skórka" jest bardzo delikatna. Podgrzewaniem i masowaniem można usunąć lekkie wgniecenia w skórze (np ślady po fotelikach dziecięcych), tu nic to nie da. Lepiej tu nic nie kombinować, żeby nie zedrzeć farby lub nie zrobić odbarwienia. Ewentualnie profesjonalna naprawa przez starcie tego efektu + ewentualnie szpachelka i potem farbowanie. Ja bym odpuścił.
esde napisał(a):Mam to samo, ale chyba mocniej zadarte. Też z tym żyje, ale nie omieszkam zapytać co (i za ile) da się z tym zrobić przy następnej wizycie w studiu detailingu.
/klepnięte z komóry
maciek89 napisał(a):@Arturo ja robiłem punktowe lakierowanie przedniego zderzaka po delikatnej obcierce w pewnym zakładzie smart repair / detailing w Krakowie i robota rewelacja, ale całe auto miałem w pyle lakierniczym i dwa wieczory spędziłem z maszyną w ręce usuwając ten nalot, tak to bywa...
maciek89 napisał(a):Haha, tak
maciek89 napisał(a):Zauważyłem to dopiero po pewnym czasie jak umyłem samochód i uwierz, że wolałem to sobie powoli usunąć sam, szczególnie, że robiłem już takie rzeczy niż oddawać mu z powrotem moją cuperkę. Później jeszcze zauważyłem, że ciapnął paluchem czerwonym lakierem na ramce grilla, ale usunąłem to delikatnie benzynką. Generalnie krok do przodu i dwa do tyłu i też płaciłem 250 zł.
maciek89 napisał(a):Owiń stretchem cały samochód i zrób tylko otwory w miejscach, gdzie będą poprawiać to powinno być dobrzePowodzenia
Powrót do Leon 3 - Tuning - Warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość