Reklama

Zapraszamy do polubienia naszego nowego fanpage na Facebook'u.

Nie rozłożyło się lewe lusterko

Wszystko pozostałe co techniczne + inne mody np. xenon, zawias.....

Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior

Nie rozłożyło się lewe lusterko

Postprzez SpeedyFighteR » 9 czerwca 2017, 20:47

Witam, dzisiaj wystąpił problem w moim bezawaryjnym Seacie, otórz zamykając samochód zawsze przytrzymuje dłużej zamykanie i składają się lusterka. Dzisiaj uczyniłem podobnie, lecz gdy wróciłem, otworzyłem auto, tylko prawe lusterko się rozłożyło. Lewe pozostało bez zmian, wiele prób zamykania i otwierania samochodu na pilocie, ingerencja w składanie lusterek wewnątrz i nic :/ Lewe lusterko nie funkcjonuje, czuje gdy je ruszam, że zatrzymało się w pozycji złożenia :/ By dojechać bezpiecznie do domu, lekko otworzyłem je i tak się dotoczyłem, lecz rusza się do przodu i do tyłu, ponieważ na stałe się nie zblokowało.. Jak myślicie, co moge uczynić by jakoś automatycznie się rozłożyło, myśle że coś mogło się zawiesić.. Nie mam już pomysłów, z góry dziękuje za rady. Pozdrawiam!
SpeedyFighteR
Stella +
Stella +

Auto: FR 184 CUNA
Silnik: turbo diesel inny

Reklama

Re: Lewe Lusterko - PROBLEM

Postprzez Miguel07 » 9 czerwca 2017, 22:25

Nie wiem jak u Ciebie sprawa wygląda ale ja przez podobny problem przechodzę, już miałem zamontowane nowe ale złe zamówiłem i właśnie czekam na kolejnego kuriera
Słychać silniczek że taki zmęczony ale próbuję je ruszyć więc stawiam mechanizm odpowiedzialny za skladanie, nie potrafiłem jego samego wymienić więc leci całe lusterko - bardzo łatwe w wymianie tylko parę groszy trzeba wyrzucić

Też w ostateczności na siłę je otworzyłem i wtedy już kompletnie padło bo wcześniej tak trochę się chociaż ruszalo
Miguel07
Sport
Sport

Region: zagranica
Auto: Cupra R ST
Silnik: benzyna 2.0 turbo

Re: Nie rozłożyło się lewe lusterko

Postprzez SpeedyFighteR » 16 czerwca 2017, 12:40

Problem rozwiązany, silniczek się spalił :)
SpeedyFighteR
Stella +
Stella +

Auto: FR 184 CUNA
Silnik: turbo diesel inny

Re: Nie rozłożyło się lewe lusterko

Postprzez Miguel07 » 16 czerwca 2017, 13:30

Wymieniles sam silniczek czy całe lusterko?
Miguel07
Sport
Sport

Region: zagranica
Auto: Cupra R ST
Silnik: benzyna 2.0 turbo

Powrót do Leon 3 - Tuning - Warsztat