Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
bmelon napisał(a):Fajna sprawa - myślę że po gwarancji trzeba będzie zainwestować w stosowny osprzęt, aby zachować kilka dodatkowych funkcji jak te kierunkowskazy, automatyczne dotykanie szyb podczas deszczu, składanie lusterek po naciśnięciu na pilot a nie z koniecznością trzymania przycisku.
GB
Czajka napisał(a):bmelon napisał(a):Fajna sprawa - myślę że po gwarancji trzeba będzie zainwestować w stosowny osprzęt, aby zachować kilka dodatkowych funkcji jak te kierunkowskazy, automatyczne dotykanie szyb podczas deszczu, składanie lusterek po naciśnięciu na pilot a nie z koniecznością trzymania przycisku.
GB
W czym Ci przeszkadza gwarancja? Mam mnóstwo dodatkowych "rzeczy" aktywowanych VCDS'em w moim A7 i w żony 5F FR i na serwisie, nikt nigdy nic nie mówił...
Wojtaz666 napisał(a):O ile się nie mylę, to sprawa jest dość prosta - wystarczy skrócić/wydłużyć czas "odświeżania" kierunków, dzisiaj posiedzę w garażu i coś pokombinuję, może się uda.
bmelon napisał(a):Czajka napisał(a):bmelon napisał(a):Fajna sprawa - myślę że po gwarancji trzeba będzie zainwestować w stosowny osprzęt, aby zachować kilka dodatkowych funkcji jak te kierunkowskazy, automatyczne dotykanie szyb podczas deszczu, składanie lusterek po naciśnięciu na pilot a nie z koniecznością trzymania przycisku.
GB
W czym Ci przeszkadza gwarancja? Mam mnóstwo dodatkowych "rzeczy" aktywowanych VCDS'em w moim A7 i w żony 5F FR i na serwisie, nikt nigdy nic nie mówił...
Mi nie przeszkadza w niczym. Z tego co wcześniej pisali koledzy aso może to zweryfikować i grozi wtedy utrata gwarancji. A kolega gdzie serwisuje swojego 5f? Może to jest zależne od aso.
Pozdrawiam,
GB
RedBool napisał(a):Film powinien już się ładować, tak na marginesie: mogę włączyć każda lampę z osobna aby mrygala, lub aby mrygala np stop lub światła drogowe albo cała lampa przednia itd. Jak ktoś jest zainteresowany to na początku czerwca będę jechał przez Szczecin, Koszalin,Gdańsk, Olsztyn i mogę uaktywnić to zainteresowanym
Pik napisał(a): ale do czego taka dziwaczna konfiguracja świateł ma służyć?
Pik napisał(a):Ja mówię o modyfikacji RedBoola, aczkolwiek te jeżdżące diody kierunków to pomysł tej samej kategorii.
Pik napisał(a):te jeżdżące diody kierunków to pomysł tej samej kategorii.
szeftig napisał(a):https://www.youtube.com/watch?v=L286_h5MA34
Ktoś u siebie próbował dłubnąć coś takiego, RedBool, może Ty?
RedBool napisał(a):Nie stety nie wybieram się, za dwa tygodnie się zenie i będę jechał na mazury, pomorzem
szeftig napisał(a):Nie trzeba, programuje się to VCDSem
bullshit!szeftig napisał(a):Nie trzeba, programuje się to VCDSem
Powrót do Leon 3 - Tuning - Warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość