Pytanko co o niej sadzicie ew. jakies inne propozycje?
Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
Marcin_1p napisał(a):Raflo83 przypadkiem nie ma od riegera? I chyba wygląda nieco inaczej. Zaraz muszę to sprawdzić.
lechu 76 napisał(a):Marcin_1p napisał(a):Raflo83 przypadkiem nie ma od riegera? I chyba wygląda nieco inaczej. Zaraz muszę to sprawdzić.
Ale on ma cupre a to calkiem inna dokladka
trezor napisał(a):ORI znaczy tak jak wszyscy. Nie zawsze chce się być jak wszyscy.
Malowane na aucie, kto nie wie nawet nie zauważy tak dobrze wciete podzas malowania, więc nie polecam demontażu bo po co?! Dziękuję kolor mi też podnosi ciśnienie jak na niego patrze - pozytywnie;)Miguel07 napisał(a):Eleganckoogólnie Leoś śliczny krwisty taki
Tą część zderzaka na której tablica jest ciężko zdemontować? Trzeba ściągać zderzak czy wypinane to tylko? Bo jeśli dobrze widzę psikniete w połysk masz?
Masz linka poszukaj na dwie strony, ja dostalem nową za połowę ceny z drugiej ręki:)alehandro napisał(a):Jest coś takiego na 2 wydechy?
koszt zabawy?
Wygląda bomba. Świnka skarbonka już spogląda na mnie nerwowo
83Dario napisał(a):Masz linka poszukaj na dwie strony, ja dostalem nową za połowę ceny z drugiej ręki:)alehandro napisał(a):Jest coś takiego na 2 wydechy?
koszt zabawy?
Wygląda bomba. Świnka skarbonka już spogląda na mnie nerwowo
http://www.maxtondesign.eu/produkt/leon ... ii-fr.html
Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka
Powrót do Leon 3 - Tuning - Warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 3 gości