Miałem zamiar rozpisać Ci wszystkie dostępne kierownice z Leona 3, ale strasznie dużo z tym pracy i katalog części wcale nie pomaga. Jeśli chcesz kierownicę skórzaną bez oznaczeń wersji, bez ścięcia na dole, bez perforacji i z czarną nicią to najlepsze co uda Ci się znaleźć to 5F0419091L oraz 5F0419091AH. "L" po lewej stronie ma przycisk do odbierania połączeń a prawej stronie ma przycisk do asystenta głosowego, natomiast "AH" po lewej stronie ma przycisk do asystenta głosowego a po prawej przycisk do przełączania widoków na virtual cockpicie, ale jeśli nie masz VC to też powinien przełączać widoki na ekraniku między zegarami. Nie są to może najfajniej wyglądające kierownice, ale zawsze możesz ściągnąć z nich skórę i dać do obszycia, czego pewnie nie da się na Twojej obecnej kierownicy zrobić.
Wszystkie inne kierownice albo nie są skórzane, albo mają oznaczenie wersji na dolnej blendzie, albo mają kolorowe nici (czerwone, brązowe, białe) albo są ścięte na dole i mają perforowaną skórę. Dolne blendy są wymienne, ale z tego co mi wiadomo to te z FR czy Cupry ze względu na ścięcie na dole mają nieco inny kształt. Dochodzą do tego wszystkiego jeszcze łopatki od DSG... Naprawdę jest tego sporo.
Osobiście mam u siebie wsadzoną kierownicę z Leona 4, która jest podgrzewana. Ładnie wygląda i fajnie grzeje, ale trochę trzeba wyłożyć na taką modyfikację. Z chęcią zainstaluję jeśli jesteś zainteresowany