Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
marpit napisał(a):Czy ktoś robił 5F u gregora10 ?
kondziow napisał(a):marpit napisał(a):Czy ktoś robił 5F u gregora10 ?
o kompotach ostatnio sporo złego się nasłuchałem
Miguel07 napisał(a):Omg..a ja mieszkajac w uk chcialem w Polsce program zrobic o.O czyli odpada.. Tu tak wiele nie przychylnych opini sie czyta ze sie boje
kondziow napisał(a):... 2,5k za program i modyfikacje dsg
KrutkiWwa napisał(a):Miguel07 a nie masz w UK - REVO?
kondziow napisał(a):marpit napisał(a):Czy ktoś robił 5F u gregora10 ?
Wysłałem mu zapytanie. Powiedział że śmiało podejmie się CJSA, ale boxy nie wchodzą w grę. Mówi standardowo - "okolice 245km na pb98 i moment w okolicy 350nm". Ja szczerze mówiąc mam do niego równie duże zaufanie co do kompotów, o kompotach ostatnio sporo złego się nasłuchałem więc zaczynam być bardziej nakierunkowany na Jasło. Cenowo jest też dokładnie 1k tańszy (2,5k za program i modyfikacje dsg). I standardowo usłszalem że ASO jak będzie chciało to wykryje nawet boxa, wgrywanie serii przed wizytą kompletnie nie ma sensu.
czapel napisał(a):i co przy dq200 350 nie bedzie za duzo. sprzegla to wytrzymaja owszem 320 widzialem...
Jeżeli chodzi o silnik CJX nie lubi RON95 w serii codopiero przy każdym podniesieniu mocy.Z autopsji napisze że 95 pali więcej niż 98.marpit napisał(a):Dlatego właśnie warto rozważyć aby było blisko.
Czy ktoś po programie jeździ na 95 lub próbował ?
rexFr napisał(a):No i dupa. Bylem w diagtroniku ale tyle co zmierzylem. 157km i 275nm. Nie wiadomo czy do tego da sie dobrac omijajac OBD.
rexFr napisał(a):Nie wiem. Ja mówię o oprogramowaniu, które dopiero ma wejść a nie o tym co już mają od 2 lat
rexFr napisał(a):Ale jaka suma kontrolna jak jest seria wgrana. Sprawa rozchodzi się o sprawę ilości resetowań, którą nowe oprogramowanie ma rozwiązywać
Powrót do Leon 3 - Tuning - Warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości