Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
kamil508 napisał(a):a MIB1 to zestaw 350zł, kabel 150zł i zdjęcie ochrony komponentów - tak mi się wydawało.
jacog napisał(a):Jednostkę centralną możesz kupić z golfa, passata, skody (z koncówką 824 lub 842, bez navi) - oczywiście grafiki będą inne ale jakiś czas jezdziłem z MIB2 ze Skody i chyba tylko wybór DriveMode nie działał. Minus tych MIB2 bez navi, że trzeba otwierać obudowe i podlutować się aby zrobić CP off/SWAP/FEC ale ich cena/dostępność rekompensuje tą niedogodność.
kamil508 napisał(a):jak nie ma sie zrootowanego telefonu to nie odpale ani Yanosika
kamil508 napisał(a):ani Youtuba
jacog napisał(a):Szukaj wyświetlacza 5F0919604 - do znalezienia ~200zł.
jacog napisał(a):Do listy kompatybilnych ekranów dodam jeszcze 604F.
jacog napisał(a):Gdzie szukać takiego dużego formatu? Przypuszczam, że to coś w stylu "szkła zabezpieczającego" na telefony tyle, że matowe.
kamil508 napisał(a):no ok,
ekran 5F0919604 - już zamówiłem
antenę GPS - też zamówiłem
schowek - też zamówiłem
kabel LVDS - taki zamówiłem https://pl.aliexpress.com/item/1005003168081803.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.65845c0f31VxfY
zasilanie ekranu - tego nie mam
USB- mam w schowku ale zwykłe razem z AUXem, bez zasilania do FullLinka
co do jednostek, to właśnie na navi mi zależy,a te co podałeś (jak sam piszesz) są bez navi
jak mam płacić na odblokowanie/przeróbkę około 700zł to nie wiem czy warto brać taka MIB2 bez navi, chyba że jest to do ogarnięcia samemu lub sporo tańsze niż w tych jednostkach z navi ?
i czy na MIB2 odpalę kamerę cofania taka chińską jak do jednostek na androidzie ?
Powrót do Leon 3 - Tuning - Warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości