Mam jeszcze jedno pytanie,a mianowicie ,zmianiam stołki i musze przełożyć ten element w którym zapina się pas (ten pstryczek od strony podłokietnika

Pozdro
Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
Przemo napisał(a):obawwiałęm sie że czujniki do pirotechników będą w tych "pstryczkach" i że bede zmuszony przełozyć instalację do niwych foteli
michał kozak napisał(a):jeżeli nie masz poduszek bocznych ani podgrzewanych foteli to do fotela nie wchodzą żadne kable , więc nie może być żadnych czujników w zamkach pasów bo one śą z integrowane z fotelem ,
W starszych Leonach bylo cos takiego, potem sie wycofano z sygnalizacji nie zapiecia pasa.paf napisał(a):to czujnik zapięcia pasa kierowcy - nie było tego w fotelach z Leona a ja jakoś miałem no i przełożyłem cały uchwyt z tym kabelkiem
Przemo napisał(a):Michał ja nie mam bocznych poduszek ani podgrzewania takze chyba żadnych kostek nie muszę odpinać right??
Kazda wersja do TS nie posiadała bocznych wykluczając Spiryty i Freshe itp. były za dopłata ja w swoim poprzednim nie zamawiałem i nie było bo chcieli $$.MenIB napisał(a):jeszcze nie widzialem Leosia czy Toledo bez bocznych poduszek
Tonny S napisał(a):Kazda wersja do TS nie posiadała bocznych wykluczając Spiryty i Freshe itp. były za dopłata ja w swoim poprzednim nie zamawiałem i nie było bo chcieli $$.MenIB napisał(a):jeszcze nie widzialem Leosia czy Toledo bez bocznych poduszek
Tonny S napisał(a):W starszych Leonach bylo cos takiego, potem sie wycofano z sygnalizacji nie zapiecia pasa.paf napisał(a):to czujnik zapięcia pasa kierowcy - nie było tego w fotelach z Leona a ja jakoś miałem no i przełożyłem cały uchwyt z tym kabelkiem
czarekuk napisał(a):Kozak jak Boga kocham tam nie widac zadnych srub :/
krzycho59 napisał(a):Runner79 w linku jest opis i foto relacja z demontażu siedzenia -->https://db.tt/rxWbXYkp
Opis zrobiony z Golfa IV,ale jest taki sam jak do Leona I. Zrobiłem go przy okazji zakładania mat zajęcia foteli.
Mam nadzieję,że się przyda
Powrót do Leon 1 - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość