Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
Silnik jest ten sam tylko w Leonie jest juz nie obecny, temat magnetyzer podaruj sobie bo to nic nie dajeschiedel napisał(a):Mimo że nie dysponuje seatem jednak octavia ma podobny silnik (w koncu ten sam koncern) tylko mniej zaworow wiec mam pytanie czy macie w swoich leosiach magnetyzeryi czy poprawia to spalanie oraz rzeczywiscie dorzuca troche koników pod maske?
A się zwróci???szymono napisał(a):przelicz sobie kiedy ten magnetyzer ci sie zwroci to sobie go podarujesz:)
Wszystko fajnie jak by oszczednosc bylaschiedel napisał(a):oszczednosc 0,5 (jesli jest takowa)
Droższy ale te 5000 sie napewno zwróci i to już po 40 tys kmschiedel napisał(a):Lepiej kupic TDI
no ale jest troch drozszy
Nie napisałem, że złe tylko większość osób nie zna różnicy pomiędzy 90 TDI i 110 TDI a tak naprawde to to samo poza softem i wtryskami no i sprzegłem, które w nowych modelach przyspaża kłopotów posiadaczom 90 TDi zrobionych na 110 TDI +softFunGous napisał(a):tTonny S, dlaczego napisales "nawet TDI 90+soft"
nie sa przeciez takie zlenie jedna 110 z boxem albo softem
polegla![]()
![]()
![]()
slowo nawet jest tutaj nie na miejscu
Tonny S napisał(a):ali, taaaaaaa kolejne nic nie dające gówienko, prawda jest taka, że z takich modów nic nie uzyskasz poza wywaleniem kasy, jak już szukacie KM i Nm to za 50 zł ich nie znajdziecie
Jezeli to jeszcze do kogos nie przemawia i chce wydac swoje ciezko zarobione pieniadze na kawalek magnesu z lodowki owinety wokol rurki, niech pomysli , dlaczego to koncerny samochodowe wydaja miliardy $i na skomplikowany osprzet kontroli emisji i uzyskanie redukcji spalania o kilka % ? Zakladaja zawory egr, pompy powietrza, systemy odlaczania poszczegolnych cylindrow, czy wylaczania silnika na postoju jednoczesnie ignorujac istnienie tak epokowego wynalazku, dajacego lepsze parametry i oszczednoaci za ulamek tej ceny. Czyzby w firmach tych pracowali sami debile ?
Powrót do Leon 1 - Techniczne Benzyna
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości