Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
michaell napisał(a):Kupiłem osłonę metalową do Leona 1M, wszystko ok co potrzeba do montażu wiem w które miejsce wkręcić śruby, ale niestety nie ma w miejscach żadnego gwintu, a żeby włożyć nakrętkę i przykręcić to się nie da bo nie ma dostępu, może ktoś montował i pomoże.
Trolo napisał(a):dowiedziałem się że montuje się tam jakieś specjalne śruby czy nity
Grześ napisał(a):Trolo napisał(a):dowiedziałem się że montuje się tam jakieś specjalne śruby czy nity
wiedzial ze gdzies cos piszczy ale nie wiedzial gdzie , a moze mechanikowi sie nie chciało
to co ci potrzeba to 3 to nit mocujący szt 7 M10
nie polecam spawania belk bo za rok bedzie ona pokryta rdza dokumentnie
Trolo napisał(a):będę musiał to przerobić
michaell napisał(a):to się będzie trzymało tak??
Axee napisał(a):Adamek, oto nitownica do nitonakretek "made by Axee":
czesci skladowe
[url=http://images42.fotosik.pl/82/c5c1580ec8ef535dm.jpg]Obrazek[/URL]
gotowa do uzycia
[url=http://images49.fotosik.pl/86/60127c2e0a2e3a7bm.jpg]Obrazek[/URL]
opisalem wszystko 2 posty wyzej.raby napisał(a):dave a jak przesadzisz śruby w belkę?
raby napisał(a):Pytam o belkę zawieszenia a nie podłużnice
Adamek napisał(a):twierdzili, że nitonakrętki M10 są za małe i wpadają im w otwory, zakupiłem nakrętki M12 i im zawiozłem ponieważ twierdzili, że takie będą idealne... Po ponownej próbie montażu stwierdzili, że są za duże.
Silver napisał(a):W miejscach trudnodostepnych lepiej zastosować patent Axee
raby napisał(a):a jak korzystac z takiej nitownicy?
jak krece nakretka to nit tez sie odkreca
wgi napisał(a):Silver napisał(a):W miejscach trudnodostepnych lepiej zastosować patent Axeeraby napisał(a):a jak korzystac z takiej nitownicy?
jak krece nakretka to nit tez sie odkreca
Silver napisał(a):i mieli racje - M10 jest małe i wypada bo trzeba z nimi zrobić tak
no dokladnie!wgi napisał(a):Silver, chodzi o to, że patent Axee nie działa jak powinien
alien_176 napisał(a):Skoro tak to zamawiam zobaczymy jak będzie z montażem
Powrót do Leon 1 - Tuning - Warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość