Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
Jazwes napisał(a):P.S Też lubię Nevermore
michał kozak napisał(a):pisz do niego lub , SliverLeona a podpowiedzą Ci jak to zrobić .
Gaspar napisał(a):Dokładnie, już pisałem w shoutboxie
silver_leon, prośba o opisanie modyfikacji i wrzucenie KNOW-HOW z fotkami i opisemWarto byłoby dodać także manuala w dział Download...
oczkolek napisał(a):Ja tam do nikogo nic nie mam, ale te dwa podwójne światła świecące z tyłu trochę pachną przerabianym Poldolotem naszej rodzimej produkcji
oczkolek napisał(a):podwójne światła świecące z tyłu trochę pachną przerabianym Poldolotem naszej rodzimej produkcji.
mm.max napisał(a):szkodza ze Seat na to nie wpadł juz dawno.
mm.max napisał(a):oczkolek napisał(a):Ja tam do nikogo nic nie mam, ale te dwa podwójne światła świecące z tyłu trochę pachną przerabianym Poldolotem naszej rodzimej produkcji
Zaufaj mi ze wyglądaja jak ORI i szkodza ze Seat na to nie wpadł juz dawno.
oczkolek napisał(a):Ja tam do nikogo nic nie mam, ale te dwa podwójne światła świecące z tyłu trochę pachną przerabianym Poldolotem naszej rodzimej produkcji.
silver_leon napisał(a):a to junior lada dzień sie narodzi ....)
oczkolek napisał(a):Oj, nie wykręcisz sie Jacek, nie wykręcisz
nixu napisał(a):Podajcie mi na PW jak to zrobic i co trzeba miec..
a kiedy narodziny potomka?
beastleon napisał(a):a jeszcze jedne male pytanko, skad tą dodatkową blaszke wytrasnąć, czym ewentualnie zastąpić?
Powrót do Leon 1 - Tuning - Warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość