Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
martig napisał(a):jakiej firmy wskańzki kupic, ,najlepiej zeby ładnie sie komponowawały z wnetrzem Cupry
Psiko napisał(a):ammael to jest dla mnie i mojego samochodu
Psiko napisał(a):Nie pokazałem tych zdjęć żeby się pochwalić i słuchać opinii czy ładne czy nie tylko po to by coś podpowiedzieć komuś co będzie chciał sobie taki słupek zamontować.
OK nie będę się już w tym temacie wypowiadać jak ktoś ma pytanie techniczne niech pisze na pm.
antoś napisał(a):Psiko, Poszukaj tapicera, może znajdzie się ktoś kto połączy tą nakładkę z słupkiem w całość i obszyje materiałem podsufitkowym.
Możesz na przykład zostawić tylko dwa zegary, wyciągnąć Voltomierz.
I niekoniecznie musi to kosztować 600zł, na pewno są tańsi.
Gdyby miec duzy ekran
Ojciec napisał(a):zwirek75, powiedz ile takie cudo kosztuje i z kim można pogadać o tym dokładnie ewentualnie kto to sprzedaje w Polsce
Sammael napisał(a):misiaczki... przez OBD po kablu wskazania z 3 kanałów maja zbyt małą częstotliwość żeby coś z nich wyciągnąć a co dopiero jak jest nasr..ne jak w ruskim czołgu
Sammael napisał(a):problemem nie jest interfejs zewnętrzny - czy to USB1.0 czy 2.0 czy BT czy firewire, cokolwiek, tylko to, że z komputera samochodu przesyłdanych jest szeregowy. Co to oznacza? 115kbps - czyli 14kb/s w porywach.
zwirek75 napisał(a):kazda komenda to pare bajtow
- CAN jest to magistralą asynchroniczną i szeregową.
zwirek75 napisał(a):115 kbps to bardzo duzo do czytania 3 wskaznikow
Sammael napisał(a):zwirek75 napisał(a):115 kbps to bardzo duzo do czytania 3 wskaznikow
a i pamiętaj, że nie czytasz jakiś tam statycznych danych tekstowych, tylko w czasie rzeczywistym dane ktore pojawiają się w komputerze silnika z zewnętrznych źródeł - czujników.
czy też niedawid napisał(a):wskazniki doladowanie i temp.oleju.dlamnie najwazniejsze
.dawid napisał(a): ile ładuje teraz bo to malo istotne
Powrót do Leon 2 - Tuning - Warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość