Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
oczkolek napisał(a):Znajdują sie tam funkcje BEEP, MONO, LRN, REG, IGN, ON VOL, TA VOL, SM VOL, SCV, CODE/SAFE, BLK
Grisza'Men napisał(a):a nie masz naklejki z kodem na obudowie radia po wcześniejszym jego
wyciągnięciu, sprawdź , może sprawa jest banalna. powodzenia
staszek napisał(a):prześlij mi numer fabryczny radia i numer nadwozia
silver_leon napisał(a):Grisza'Men napisał(a):a nie masz naklejki z kodem na obudowie radia po wcześniejszym jego
wyciągnięciu, sprawdź , może sprawa jest banalna. powodzenia
bez obrazy - takie naklejnki czesto spotkac mozna na radyjkach niewiadomego pochodzenia .... sprzedje je koles i od razu kleju na nim kod
Tylko jaki sens ma posiadanie kodu zabezpieczającego przed kradzieża naklejonego na radyjku?
Grisza'Men napisał(a):takową naklejkę miałem
na swym nie kradzionym radyjku.
goosi napisał(a):Ale radio stalo ponad 10h! Cala noc...
A do tego w ogole tego kodu nie przyjmuje, mam "2000" i klepie po tych cyferkach, a na wyswietlaczu nic sie nie zmienia! Tylko po chwili blokuje sie ponownie...
Super jest do dodawanie postow do siebie Confused
A co mam zrobic jesli w instrukcji mam puste pola? wogole nie wypełnione. leona mam prawie od 2 tyg kupilem uzywanego 2002 rok. bylem z tym w aso kometa i chca za sprowadzenie kodów 61zł zna ktos tanszy sposób poradzenia sobie z tym fantem??
staszek napisał(a):prześlij mi numer fabryczny radia i numer nadwozia i załatwię Ci ten temat w gratisie
cebulka napisał(a):O i to by by rozwiązało sprawę
Powrót do Car Audio, CB, Nawigacja
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość