Reklama

Zapraszamy do polubienia naszego nowego fanpage na Facebook'u.

Pomocy! Joystik do sterowania lusterek

Dane techniczne, osiągi, eksploatacja....

Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior

Pomocy! Joystik do sterowania lusterek

Postprzez menyou » 17 marca 2007, 15:17

Witam, mam problem, zakładam u siebie elektryczne składane lusterka łezki i mam joystik do sterowania nimi nr [glow=red]1M1959565D[/glow], potrzebuje do niego wtyczkę która do niego wchodzi bez wiązki sam plastik bo elektryk podłączy mi wiązkę, i tu się zaczyna problem, pojechałem do ASO i tam mi sprzedali kostkę nr [glow=darkred]3B0972724[/glow] za 8 zł ale ona jest za duża, pojechałem wymienić i powiedzieli że potrzebuję taka nr [glow=brown]8L0972980 [/glow] za 53 zł. Zapytałem czym one się róznią, nie potrafili powiedzieć więc nie zamówiłem. Pomóżcie jaka kostka musi być do mojego joystika? proszę o nr. bo ten co mi w ASO podali to chyba nie ten. Może ktoś zerknie jak ma u siebie i mi poda, z góry dziękuję.
menyou
Signo
Signo

Auto: leon ASV by Ali

Reklama

Re: Pomocy! Joystik do sterowania lusterek

Postprzez Tomi » 17 marca 2007, 15:21

Najlepiej zrob zjdecia tego joystika oraz tej kostki co kupiles i wrzuc tu na forum to sie zobaczy
btw. ile zapalciles za ten joystik ?
Tomi
Signo
Signo

Auto: ARL z dwoma plusami

Re: Pomocy! Joystik do sterowania lusterek

Postprzez menyou » 17 marca 2007, 15:40

Tomi, zdjęcie chyba nic nie da, joystik z tego co mi wiadomo to był jeden w Leonie I, i w ASO sprawdził że jest z lat 2000-2006. Ja kupowałem całą elektrykę do szyb i przełączniki i miałem cenę za wszystko, więc nie wiem ile sam joystik mógłby kosztować, ok 50zł. najlepiej jakby spisać z innego Leo i było by wiadomo.

[ Dodano: Nie 18 Mar, 2007 ]
Nikt mi nie pomoże :-( :-( :cry: :cry:
menyou
Signo
Signo

Auto: leon ASV by Ali

Powrót do VAG - Techniczne Ogólne