mm.max napisał(a):vr6, bierz śrubokręty + gleba
Wlasnie to zrobilem

Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
mm.max napisał(a):vr6, bierz śrubokręty + gleba
vr6 napisał(a):mm.max napisał(a):vr6, bierz śrubokręty + gleba
Wlasnie to zrobilem
Tonny S napisał(a):Dalej wklejamy zdjecia fel na Leonie
fatheros napisał(a):ale ET 45 bedą pasowały do Leona?
fatheros napisał(a):ale ET 45 bedą pasowały do Leona?
michał kozak napisał(a):w Leonie seryjnie jest ET 35 , w zakresie ET 33 - 38 na pewno nie ma problemu .
fatheros napisał(a):czyli co dać sobie spokój i szukac coś w ori rozmiarze?
usher7 napisał(a):to felga z ET 45 bedzie "gleboko" siedziec i wtedy moze to slabo wygladac - wtedy dystanse, ale to kosztuje, no i na pewno lepiej regulowac to ET.
Tonny S napisał(a):Schowaj te końcówki głebiej
Nomichał kozak napisał(a):zmienił sie trochę od kiedy go widziałeś w Kielcach , co ?
michał kozak napisał(a):...a teraz to chce sprzedać auto i nic więcej przy nim nie robić
leoTDI napisał(a):a w co Ty celujesz - jeśli wolno zapytać Cool
AdamTower napisał(a):Przemo, to są byłe fele Patee'go![]()
fatheros napisał(a):witam
czy jeżeli ogrinalnie ET wynosi 38 a włożymy z ET 35 to koło będzie wystawać poza obrys błotnika?
pzdr
AdamTower napisał(a):fatheros napisał(a):witam
czy jeżeli ogrinalnie ET wynosi 38 a włożymy z ET 35 to koło będzie wystawać poza obrys błotnika?
pzdr
nie, ja mam felgi z ET 33 i są idealnie równo z obrysem auta. Możę przód trochę wystaje, ale nie więcj niz 5mm
fatheros napisał(a):czy jeżeli ogrinalnie ET wynosi 38 a włożymy z ET 35 to koło będzie wystawać poza obrys błotnika?
Grześ napisał(a):rozstaw osi sie zwieksza
Grześ napisał(a):maja et 38 czyli jak zakladasz felge z et 35 to odleglosc sie zmniejsza
AdamTower napisał(a):nie, ja mam felgi z ET 33 i są idealnie równo z obrysem auta
michał kozak napisał(a):Leo I seryjne ET wynosi 35
Grześ napisał(a):michał kozak napisał(a):Leo I seryjne ET wynosi 35
zadna seryjna felga nie mial tak malego et najmniejsze to 38 nawet cupra r miala 38 , byly jeszcze 42 i 44
leem napisał(a):Co myślicie o tej feldze?? ma ktoś taką na leonie
http://www.netcar.pl/x_C_I__P_115531040 ... ml?skad=wp
chodzi mi o 17"
stanik napisał(a):jak na mój gust strasznie cienkiej jakości felga. Za miekka na nasze drogi. Po jednym-dwóch sezonach felg nie dało się wyważyć..
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 19 gości