AutoElegance napisał(a)::evil: Niestety nie mam dobrych wiadomosci,
TN1 Leon 17" - beda na poczatku lipca.
TN1 Leon 18" - beda ok. polowy lipca.
szczerze to ta felga nie jest taka piekna zeby tyle na nia czekac...
Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
AutoElegance napisał(a)::evil: Niestety nie mam dobrych wiadomosci,
TN1 Leon 17" - beda na poczatku lipca.
TN1 Leon 18" - beda ok. polowy lipca.
AutoElegance napisał(a):Gdyby go tylko rzucic na glebe wygladalby zdecydowanie ladniej, nie musi byc od razu 19
Streat napisał(a):Qper3, myślę że powinieneś nadkole wymienić![]()
Tył jakoś ostro wysoki mi się wydaje ale może tylko tak stoi![]()
Kółka fajne ale trochę małe..tragedii nie ma też są ok
Theszymonh napisał(a):Witam. Posiadam Leona z 2004 roku 1.9TDI 110KM. Oryginalne kółka to 195/65r15. Ostatnio zakupiłem felgi 8j/r18 ET35 (opony jakie chciałem włozyć to 225/40r18) i chciałem zapytać czy wszystko będzie pasować. Wiem, że komfort jazdy "trochę" spadnie, ale jestem na to przygotowany. Pytanie tylko czy to nie będzie za duże koło. Może warto wymienić na jakieś 17? Co poradzicie?
leoTDI napisał(a):Jedyna uwaga, twoje hamulce 280mm będą wyglądać na 18 calach po prostu karykaturalnie …
Theszymonh napisał(a):leoTDI napisał(a):Jedyna uwaga, twoje hamulce 280mm będą wyglądać na 18 calach po prostu karykaturalnie …
W planach jest ogólna rozbudowa auta. To znaczy podniesienie mocy i wymiana hamulców właśnie. Modyfikacje rozpoczynam od kół, potem wlecą jakieś hamulce (planuję te z Cupry R lub coś podobnego) a następnie będę celował w 170/180 KM o ile się uda.
Co do ET felg to na aukcji jest zaznaczone ET35 chociaż żadnego oznaczenia na feldze nie widzę.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości