Czy można zastosować płaską wycieraczkę na tył samochodu ?
Jeśli tak, to prosze o przykład.
Pozdrawiam
Darek
Wycieraczka Polo

Wycieraczka Fabia

Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
nixu napisał(a):Ucho (mocowanie gumy) tylnej wycieraczki jest ciensze to raz, a dwa wyciaraczki plaskiej 34 - 35 cm chyba nie kupisz..
darekkor napisał(a):Całość w Skodzie dokładnie 70zł za ramię z piórem + nakładka.
Robal napisał(a):Ramię jak najbardziej od wersji kombi!
kolos napisał(a):Robal napisał(a):Ramię jak najbardziej od wersji kombi!
Ramie od wersji kombi w połączeniu z maskownicą od hatchbacka ma tą wade że na ramieniu od kombi jest większy frez na maskownice i ta od hatchbacka nie do końca to pokrywa. Wiem bo mam taki zestaw u siebieJak bym kupował 2 raz to bym brał CAŁY komplet od hatchbacka.
darekkor napisał(a):Wydawało się, że to już oklepany temat,
a nadal rodzi kontrowersje, który zestaw wybrać.
Znalaziony w necie mod mówi wyraźnie:
Link
ramię od kombi + nakłdka od hbacka
Tym bardziej, że ramię od kombi jest dłuższe.
oczkolek napisał(a):A czym sie różni nakładka kombi od hatchbaka
michał kozak napisał(a):kolos napisał(a):Robal napisał(a):Ramię jak najbardziej od wersji kombi!
Ramie od wersji kombi w połączeniu z maskownicą od hatchbacka ma tą wade że na ramieniu od kombi jest większy frez na maskownice i ta od hatchbacka nie do końca to pokrywa. Wiem bo mam taki zestaw u siebieJak bym kupował 2 raz to bym brał CAŁY komplet od hatchbacka.
nie wiem o czym Ty piszesz?????
ja mam dokładnie taki zestaw i jest to dokładnie spasowane
oczkolek napisał(a):A czym sie różni nakładka kombi od hatchbaka
Gato napisał(a):oczkolek napisał(a):A czym sie różni nakładka kombi od hatchbaka
Podjerzewam, ze ta z kombi ma inne wyciecie otworu dla spryskiwacza (tylko podejrzewam, bo kupilem ta wlasciwa od htb )
Qper3 napisał(a):polo czy fabia
kumpel ma V wiec podjade do niego rzuce okiem a co wyglada ciekawiej polo czy fabia??
Gato napisał(a):nixu, tak wlasnie sie zastanawialem kiedy tu trafisz
Powrót do Leon 1 - Tuning - Warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość