Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
Luka$ napisał(a):Witam,
Po przygodach z pękająca szyba w cordobie do leona postanowiłem załozyć rozpórkę. Pierwszy problem - ciężko ja było kupic, ale w końcu kupiłem Jacky dopasowaną go golfa IV - ta sama konstrukcja, powinno pasować. Powinno, ale nie pasuje, maska w leonie poprowadzona jest znacznie niżej i po zamontowaniu rozpórki maska nie dałaby sie zamknąć! Czy to tylko mój problem ,czy to ogólnie już tak jest, że rozpórki do leona są towatem trudnym do zdobycia i zamontowania? Jacky będe musiał chyba oddać, ale i tak nie wiem co moge zamontowac. Macie pomysł
Kawas napisał(a):ja też mam z jacky od golfa IV i wszystko jest tip top, jak chcesz to puszcze ci fotki.
musi pasować
AUTO-LIDER napisał(a):Ja mam w ofercie, stalową. regulowaną w cenie ok250zł, PAWEŁ ma taką w swoim Leonie.
AUTO-LIDER napisał(a):Ja mam w ofercie, stalową. regulowaną w cenie ok250zł, PAWEŁ ma taką w swoim Leonie.
PAWEL20VT4 napisał(a):Tak mam rozpórkę SuperSporta i jest naprawde solidnaWarto ja kupić no i pasuje do Leona.
Paweł
Tonny S napisał(a):kkk13, Dolna mam OMP, moge sprzedac - nowa, nie zakladana jeszcze w folii.
Gorna mialem Jacky i nie mialem z nia zadnego problemu, bez bajerow itp wyglad bez fajerwerkow ale swoje zadanie wykonywala w 100%
kkk13, gdzie mieszkasz na tym pomorzu
kkk13 napisał(a):Czołem Tonny, fajnie że masz OMP, dlaczego jednak nie zakładasz do siebie?? Czyżbyś wiedział coś interesującego o rozpórkach czego ja nie wiem?? Rozumiem że aktualnie nie masz jakiejkolwiek rozpórki w FRze, tylko dlaczego jeśli to nie tajemnica i czy będziesz kiedys zakładał do 'czarnucha'Pytajnik
Tonny S napisał(a):Nie zakladam bo nie mam takiej potrzeby, generalnie przeznaczona byla do poprzedniego Leona ale nie zdarzylem zalozyc to 1 a 2 co mnie zniechecilo to brak mozliwosci zalozenia ori oslony pod silnik przy jej zastosowaniu przynajmniej bez rzezby. Gorna mialem w poprzednim - zalezalo mi na tym by szyba mi nie pekala co mialo miejsce w niektorych Leonach, chcialem tez usztywnic kielichy po obnizeniu zawiechy. Dopuki nie sypnie sie ori zawiecha nie planuje nic przy niej robic a dla bajeru nic nie bede montowal. Wole zainwestowac w heble.
skorupka napisał(a):KKK13 jeśli będziesz miał jarzma do 312 to pamiętaj o mnie. Brakuje mi tylko jarzm. Zakładam ATE Powerdisk (sprawdzone osobiście) oraz Ferodo DS 2000.
skorupka napisał(a):KKK13 jeśli będziesz miał jarzma do 312 to pamiętaj o mnie. Brakuje mi tylko jarzm. Zakładam ATE Powerdisk (sprawdzone osobiście) oraz Ferodo DS 2000.
Nie da się inaczej - nic nie bedzie "chrupało"Argi napisał(a):Przestudiowałem wszystko co było tu pisane na temat rozpórek i ktoś wspomniał o wierceniu kielichów. Nie da się inaczej? Nie chcę, aby mi coć póżniej pod maską "chrupało"
michalm napisał(a):rozporki gornej.
Powrót do Leon 1 - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bing [Bot] i 1 gość