Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
mm.max napisał(a):Damian, to była opcja dodatkowa i nie wiem czy np. w PL jest w tym momencie dostępna
Damian napisał(a):Przy zakupie byla mowa ze z nowym rodzajem wycieraczek (pionowo w slupkach) nie ma problemu zima bo sa podgrzewane...
bajus napisał(a):jak macie ustawiona klime jak jezdzicie przy takiej pogodzie? (ziimno) co nie ustawie na auto (czy auto econo) to zaczynaja mi zachodzic szyby
Marcin_TDI napisał(a):mi tez paruje, chyba normalne
mm.max napisał(a):Musisz przez dłuższy czas jeździć z włączonym ECO to pozbędziesz sie tego problemu ale jedno właczenie spreżarki (na Auto w temp. dodatnich) i znów będą parować.
bajus napisał(a):czyli na czas tej pogody odciac sobie reke od auto i jezdizc na Eco, jedynie czasami odpalic auto i przedmuchac system, dobrze rozumiem?
funcarver napisał(a):ja tam śmigam non stop na klima on, econa nie uzywam bo trzeba sluzej przedmuchac system, jak pisal mm.max
a przy pogodzie jak za oknem, wilgoć non stop tylko klimka Cię ratuje bajus
Witam. Dzisiaj na Śląsku zdrowo sypnęło śniegiem. Zgadzam się z Twoim opisem z tym że, czyścić pióra musiałem co 2 km lub mniej, jak tylko była okazja pod czerwonymi światłami.taktiken napisał(a):co 100km obowiazkowy przystanek w celu przeczyszczenia wycieraczek.
Powrót do VAG - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bing [Bot] i 2 gości