Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
Ja mam juz z 1,5 roku przewody w oplocie i nic sie nie dzieje a montowali mi w ASO bez zadnej dyskusji o jakims zabezpieczeniu .... przeciez one sa montowane na tej samej zasadzie jak ori.BEDNARArt napisał(a):czyli montowac i miec nadzieje ze nic sie nie stanie czy jak to jest przeciez powinno byc wszystko tak samo tylko przewod w oplocie wiec nie powinno byc na zadne ryzyko tylko porzadnie bo przeciez ma zwiekszac bezpieczenstwo a nie obnizac
\\pzd
OMFG napisał(a):Tu fotka z oktavi
[url=http://img523.imageshack.us/img523/7127/octawia312mmmoddf2.th.jpg]Obrazek[/URL]
KoLoS napisał(a):ENZet PPHU - Zbigniew Niewiadomski
ul. Górczewska 191/193
664-98-77
W jednym z tych zakładów jurkos brał przewody dla kogoś z forum to może doda jeszcze jakieś info od siebie
Colgate napisał(a):Ja firmę ENZet mogę polecić z czystym sumieniem
KoLoS napisał(a):Nexus6, testowali przy Tobie ten wadliwy przewód?
Nexus6 napisał(a):a przewody od Tabela przetarły sie w czasie krótszym od 6 miesięcy i to OBA - po prostu tandeta
No moje będą miały teraz 2 rok i nie widze żadnych śladów zużycia.Nexus6 napisał(a):a przewody od Tabela przetarły sie w czasie krótszym od 6 miesięcy i to OBA - po prostu tandeta
Makalu napisał(a):to niedobrze Panowie że mamy takie sprzeczne zdania.
pytanie za 100 punktów - czy jest jakaś pewna alternatywa?
Sammael napisał(a):Makalu napisał(a):to niedobrze Panowie że mamy takie sprzeczne zdania.
pytanie za 100 punktów - czy jest jakaś pewna alternatywa?
Też jestem zainteresowany i dołączam się do pytania Makalu.
Jest alternatywa ale czy pewnaMakalu napisał(a):czy jest jakaś pewna alternatywa?
Chcesz to sobie kup ale na tyl to wywalenie kasy w bloto tam przewod gietki ma chyba z 5 cmMakalu napisał(a):czy na tył też?
Tonny S napisał(a):Makalu napisał/a:
czy na tył też?
Chcesz to sobie kup ale na tyl to wywalenie kasy w bloto tam przewod gietki ma chyba z 5 cm
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość