Dziś w nocy jakiś S......yn

Tu mam pytanie jakie tam są szkła sferyczne czy płaskie i jakie najlepiej szkła wsadzić w lusterka
pozdrawiam i tnx z góry za info..
Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
ciapus4 napisał(a): jakie najlepiej szkła wsadzić w lusterka
ciapus4 napisał(a):Witam
Dziś w nocy jakiś S......yn![]()
![]()
zadzumił moje wkłady w Toledo II sztuk 2
Tu mam pytanie jakie tam są szkła sferyczne czy płaskie i jakie najlepiej szkła wsadzić w lusterka
pozdrawiam i tnx z góry za info..
RosenG napisał(a):Mam jeszcze jeden problem ale jest błachy, kratka plastikowa nawiewu na szybe mi brzęczy na wolnych obrotach i mnie to denerwuje, nie mam pojecia jak ja docisnąć, albo dokleić, może juz ktoś miał podobny problem. Jak auto sie rozgrzeje tak dobrze to przestaje ale jest to naprawde wkurzające.
golf , bora , passat b5 , fabia , octavia , a3 , toledoRosenG napisał(a):Bardziej chce wiedzieć z jakich innych aut pasuja zewnętrzne lusterka.
RosenG napisał(a):Właśnie na tej wsuwce jak ją docisne to cisza pobawie sie dzisiaj z nią, zobaczymy
michał kozak napisał(a):bo one inaczej nie mogą działać
bono napisał(a):Mnie tez z jakies 3 miechy temu podpieprzyli wklad lewego lusterka w Lodzi, kupilem zamiennik(nawet dziala), tez podgrzewany 30PLN. O ile sie nie myle to pasuje rowniez do Fabii i Octavii.
AndrewCichy napisał(a):To moj pierwszy post wiec na wstepie witam wszystkich forumowiczow![]()
POLMOZBYT Łódź, ul. Przybyszewskiego 199/205AndrewCichy napisał(a):Bylbym wdzieczny jakbys napisal gdzie dostac w Lodzi takie lusterkoNa allegro sa po 30-50 zl i wygladaja nawet mozliwie
bono napisał(a)::arrow: viewtopic.php?t=22 popraw sie![]()
AndrewCichy napisał(a):Jeszcze chcialem sie upewnic czy jesli lusterka nie sa podgrzewane to nie wystaja z nich zadne przewodziki ?
No niezupełnie . Jezeli wklady sa podgrzewane to musza byc jakos zasilane. Na wkladzie musisz miec styk , w ktory wpinasz kabel (dwa przewody). Jezeli tego nie masz tzn, ze masz lusterka niepodgrzewane. Przewody masz schowane w obudowie lusterka.AndrewCichy napisał(a):ak, sa elektryczne, ale wydaje mi sie ze wklady wystarczy tylko wcisnac bo nie widzialem tam zadnycb przewodzikowDobrze mysle ?
bono napisał(a):No niezupełnie . Jezeli wklady sa podgrzewane to musza byc jakos zasilane. Na wkladzie musisz miec styk , w ktory wpinasz kabel (dwa przewody). Jezeli tego nie masz tzn, ze masz lusterka niepodgrzewane. Przewody masz schowane w obudowie lusterka.AndrewCichy napisał(a):ak, sa elektryczne, ale wydaje mi sie ze wklady wystarczy tylko wcisnac bo nie widzialem tam zadnycb przewodzikowDobrze mysle ?
eko_zgonuś napisał(a):LeonWOT, kupowałem dokładnie te same i pasują.
Powrót do VAG - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 18 gości