Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
Tylko kluczem albo z pakietem komfort po pewnym czasie bez ruszania autem sam sie zamyka.oczkolek napisał(a):Sledzę ten temat ponieważ jestem tym zainteresowany, ale w drugą stronę (zamknięcie bagaznika przy otwartych drzwiach).
Tonny S napisał(a):Tylko kluczem albo z pakietem komfort po pewnym czasie bez ruszania autem sam sie zamyka.oczkolek napisał(a):Sledzę ten temat ponieważ jestem tym zainteresowany, ale w drugą stronę (zamknięcie bagaznika przy otwartych drzwiach).
colin23 napisał(a):tak przy okazji scalania tematu Oczkol a Ty rozwiązałeś swój problem sprzed prawie dwóch lat?
colin23 napisał(a):
Oczkol a nie możesz po prostu zamknąć bagażnika kluczykiem na stałe. Wtedy masz cały czas zamknięty niezależnie od drzwi.
manitu napisał(a):Tak gwoli ścisłości
Przekręcić w lewo gdy jest w pozycji pionowej czy poziomej, bo nie wiem
manitu napisał(a):Bo gdy mam w pozycji pionowej to tylko w prawo mogę przekręcić.
We wstawionej powyżej instrukcji pisze zeby wcisnąć guzik zamka ale u mnie sie nie da zrobic tego
manitu napisał(a):A tak przy okazji to zauważyłem taką rzecz że jednokrotne naciśnięcie przycisku otwarcia zamka centralnego powoduje otwarcie tylko drzwi kierowcy a następnie dwukrotne dosyc szybkie otwarcie pozostałych drzwi
colin23 napisał(a):
Masz włączony moduł komfortu z taka opcją i w momencie jak naciskasz drugi raz i otwieraja sie wszystkie drzwi, powinien też się otworzyć bagażnik. Tak samo jak po jeździe wyjmujesz kluczyki to powinny otworzyc się wszystkie drzwi i bagażnik.
manitu napisał(a):Też to zauważyłem a dodatkowo to jeszcze poprzedni właściciel prawdopodobnie woził małe dzieci bo mam aktywną opcję która po osiągnięciu 15 km/h zamyka wszystkie drzwi.
Bardzo mnie to irytuje tymbardziej że dzieci nie przewożę i muszę jechać na komputer żeby to wyłaczyć, bo ilekroć ktoś chce wysiąść to muszę odblokować drzwi
No coś tymanitu napisał(a):bo ilekroć ktoś chce wysiąść to muszę odblokować drzwi
Ta opcja jest zależna od wersji auta ale można sobie ja uaktywnić w kazdej i o niczym ona nie świadczy.manitu napisał(a):Też to zauważyłem a dodatkowo to jeszcze poprzedni właściciel prawdopodobnie woził małe dzieci bo mam aktywną opcję która po osiągnięciu 15 km/h zamyka wszystkie drzwi.
Powrót do VAG - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości