Jakieś pomysły
Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
tatian napisał(a):W Ibizie miałem taki przypadek, że np. światła nie mrugały gdy któreś z otworów były źle zamknięte. Akurat w tym przypadku chodziło o maskę. Co prawda ona była zawsze dobrze zamknięta ale po dzwonku coś jej się po prostu zrobiło i musiałem zamykać ją do skutku aż światła zaczną mrugać. Proponuję sprawdzić czy w Leo nie macie przypadkiem tak samo. Źle zamknięta maska charakteryzowała się również nie włączającymi się wycieraczkami za pomocą czujnika deszczu.
tatian napisał(a):To gdzieś w zamku było, bo po spotkaniu w sarną to się zrobiło. Miałem tam złamaną taką jedną łopatkę od zamka jednak nie jestem pewny czy co rzeczywiśćie było to. Nic więcej jednak nie jestem w stanie sobie przypomnieć.
tatian napisał(a):Przecież masz tak: w dół manetką jeden ruch wycieraczek, raz do góry czujnik deszczu, dwa do góry wycieraczki chodzą co jakiś czas, trzy do góry jeszcze szybciej itd. Jak Ci mało masz na manetce od góry jeszcze przełącznik prędkości i możesz sobie dostosować tym. Poza tym nie wiem co chcesz od czujnika. U mnie działał rewelacyjnie i trochę mi go w Leonie brakuje.
Powrót do VAG - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości