Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
Przemo napisał(a):Adamek potzrebuejsz jeszcze poszerzeń nadkoli z eRki bo sa inne niż te w zderzakach TSowych
Adamek napisał(a):Przemo napisał(a):Adamek potzrebuejsz jeszcze poszerzeń nadkoli z eRki bo sa inne niż te w zderzakach TSowych
Rozumiem, że 4 szt. - Gdzie to kupie i ile kosztuje?
Adamek napisał(a):dave, a ty masz oryginalny tłumik z tyłu? Tylko końcówkę masz dospawaną czy jak?
Adamek napisał(a):Ja jednak wygiąłem te końcówki z TSa dostosowując je do zderzaka z eRki ale teraz patrzą lekko w prawą stronę i nie podoba mi się to zbytnio.
Zostaje chyba kupić końcówkę "jajo" od Kalińskiego i przyspawać ją do tłumika.
Gdzie idzie kupić taki gadżet?
Przemo napisał(a):Adamek napisał(a):Ja jednak wygiąłem te końcówki z TSa dostosowując je do zderzaka z eRki ale teraz patrzą lekko w prawą stronę i nie podoba mi się to zbytnio.
Zostaje chyba kupić końcówkę "jajo" od Kalińskiego i przyspawać ją do tłumika.
Gdzie idzie kupić taki gadżet?
Ewentualnie końcówke jajowatą oferfowaną przez Seat Sport (zdaje mi sie ,ze ma coś takiego w ofercie) ale znajać życie to cena będzie dużo większa niż tej od Kalinskiego![]()
Pozdro
sleeper napisał(a):Adamek bierz najwieksza. W tym momencie maja tylko bez wypelnienia, najwieksza - 250zl
Powrót do Leon 1 - Tuning - Warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości