Reklama

Zapraszamy do polubienia naszego nowego fanpage na Facebook'u.

Podsufitka mi sie odkleja :(

Dane techniczne, osiągi, eksploatacja....

Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior

Podsufitka mi sie odkleja :(

Postprzez Toledziak » 10 sierpnia 2008, 14:55

Witam, w moim Toledo II z tyłu,tuż pod dachem, odkleja się w 2ch miejscach podsufitka :( Początkowo było to niewielkie,ale poprzez nagrzewanie itd (od słońca) odkleja się coraz bardziej. W każdym razie,jak to będzie postępować,będę musiał ją podkleić. Powiedzcie mi proszę czym to zrobić?? Tzn chodzi mi o klej,bo boje sie że butapren się przesączy na zewnątrz i kiszkowo to będzie wyglądać. Robił ktoś z Was coś takiego??
Toledziak
Signo
Signo

Auto: Toledo AHF, Golf ATD

Reklama

Re: Podsufitka mi sie odkleja :(

Postprzez stamber » 11 sierpnia 2008, 11:48

w toledo II podsufitka nie jest klejona, sprawdz czy nie zsunela ci sie z tylnej krawedzi ... ostra blacha tuz przy szybie, u mnie tam spadla wlasnie. jesli jest za podsufitka klej tzn ze ktos cos tam kombinowal wczesniej, ale nie fabryka, pozdro
Seat Toledo II 1,9 TDI ASV
stamber
Stella +
Stella +

Auto: Seat Toledo II 1,9

Re: Podsufitka mi sie odkleja :(

Postprzez michbiel » 13 sierpnia 2008, 10:43

ja jak kupowałem toledo II to też z tyłu podsufitka lekko odstawała, wszystko posprawdzałem bo bałem się że coś było kombinowane, ale niedawno musiałem wymienić całą antene wraz ze stopką i okazało się że poprzedni właściciel zamontował jakiś dodatkowy wzmacniacz i miał podpięty jakiś telefon bo okazało się że do anteny dochodziły oprócz jednego jeszcze dwa dodatkowe kable i dlatego ta podsufitka odstawała. Samemu ściągałem podsufitkę i powiem że nie da się jej już zaczepić tak jak orginalnie była zamontowana. Dlatego jeśli ktoś wie jak to ładnie i dobrze zamontować lub przykleić to niech napisze jak.
pozdrawiam
michał
michbiel
Stella
Stella

Auto: Seat Toledo TDI

Powrót do VAG - Techniczne Ogólne