Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
Cos za duzo ci tego oleju zostalo - sprawdzales stan po 2 dniach od wymianytruesoul napisał(a):z pozostałego po wymianie 1L
Tonny S napisał(a):jestes 1 osoba, ktora psioczy na ten olej
truesoul napisał(a):15000 dolewałem 2 razy,
Odczekaj tak do 90 tkm niech sprawdza czy wszystkie chodza jak tak to do nastepnej wymiany smigaj i potem sprawdz jak padnie 1 wymien wszystkie na ori czyli Beru.truesoul napisał(a): Czy przy 60000 warto wymienić świece, jeżeli tak to na jakie?
mammoth napisał(a):a co to za leon ze ma 90KM TDI w 2005roku? myslalem ze w 2005roku byly juz tylko PD'ki...
Jest ok ... bedziejsz zadowolony ... nie spotkałem sie zeby ktos narzekał na Motula
ryto napisał(a):Witam,
mam pytanie. Aktualnie jeżdzę na Mobilu 5w50, chcę się przesiąść na Motula. Mam silnik ASV VP, czyli potrzebuję normy VW 505.00. W zasadzie byłem zdecydowany na 8100 X-Cess 5W40, ale nie mają go aktualnie w sprzedaży. Zaoferowali mi ponoć nowszy i lepszy Motul 8100 X-Clean 5W40...
Co sądzicie o tym oleju? Czy ktoś już tego używał czy pozostać jednak przy sprawdZonym X-Cess??
Leośśś napisał(a):witam, muszę dolać odrobine oleju silnikowego a na kartce z wymiany oleju mam napisane tak: castrol 50700 i nie wiem co oznacza to 50700. co to za olej??
Powrót do VAG - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość