Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
mikan napisał(a):
[ Dodano: Wto 14 Gru, 2004 ]
a propos duzo sie mozna dowiedziec z waszego forum na temat leonka,a jestem dosc ciekawskim wlascicelem poniewaz wszytsko przy poprzednim samochodzie robilem sam,procz zbieznosci i skrobniecia glowicy:)
Napęd na przednią oś.mikan napisał(a):eee a co tu oznacza skrot FWD
Bo poza wyglądem nic to nie daje - takie rozwiązanie nie jest zalecane do aut przednio napedowych no chyba ze nie bedzie dużej roznicy pomiedzy przodem a tyłem.mikan napisał(a):dlaczego masz zle doswiadczenie z ta konfiguracja bo nie zaczajilem,
By The Waymikan napisał(a):tam samo BTW,
Nie mam pojęcia sprawdz cene nowej a ja zrobie jakis rabacik.mikan napisał(a):ciekawosci ile za rozporke,moze skorzystam ?
Czemu dziwimikan napisał(a):a propo masy furki to tdi 90 jest lzejsza od tdi 130 o 100 kilogramow,dla mnie to nie ma az takiego znaczenia, z tego co mowisz dla zawiasu tez nie,choc nadal mnie to dziwi,
Podstawowe Exel-G od 800-1200 zl - jak chcesz takie na wiecznosc kup B6 lub B8mw1978 napisał(a):ja mam na serii amorach springi eibacha i wszystko jest super. Autko trzyma sie pewnie i nic nie myszkuje na "trasie"
BTW Toony a ile takie amorki KYB kosztują pod moje sprężynki -30mm
mw1978 napisał(a):ja mam na serii amorach springi eibacha i wszystko jest super. Autko trzyma sie pewnie i nic nie myszkuje na "trasie"
przemas napisał(a):mw1978 napisał(a):ja mam na serii amorach springi eibacha i wszystko jest super. Autko trzyma sie pewnie i nic nie myszkuje na "trasie"
No dlatego,ze masz lzejszy silnik niz w dieslu i miska nie siedzi tak nisko![]()
pozdro
mikan napisał(a):a jak z twardoscia w tym zawieszeniu FK ? bo u mnie w astrze na maxymaknym utwrdzeniu tyl niewiele sie uginal
Powrót do Leon 1 - Tuning - Warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bing [Bot] i 4 gości