Kupiłem - założyłem - świecą i to dużo ciekawiej niż te zwykłe żarówki.
Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
założyłem w zeszłym tygodniu - fajnie świecąSebalenk napisał(a):mam założone Osram Nightbreaker (H7)...
to takie jak dła mnie i Macina??oczkolek napisał(a):Kupiłem - założyłem - świecą i to dużo ciekawiej niż te zwykłe żarówki.
roosman napisał(a):oczkolek napisał(a):Kupiłem - założyłem - świecą i to dużo ciekawiej niż te zwykłe żarówki.
to takie jak dła mnie i Macina??
roosman napisał(a):założyłem w zeszłym tygodniu - fajnie świecąSebalenk napisał(a):mam założone Osram Nightbreaker (H7)...ładnie się światło odcina, a jak podjezdzam pod jakiś sklep, jak światła odbijaja sie w wystawach to ładne białe światło, fajne.
to takie jak dła mnie i Macina??oczkolek napisał(a):Kupiłem - założyłem - świecą i to dużo ciekawiej niż te zwykłe żarówki.
roosman napisał(a): wymienić pozycję to farsa,
roosman napisał(a):i ciepłe miejsce![]()
w ASO FIATA również to robili, ale mechanik który był za to odpowiedzialny juz tam nie pracuję. Patent ponoć dobry, ale teraz nie ma mi kto teraz zrobić. Zresztą od kiedy załozyłem w kwietniu Philipsy to do tego czasu św. spokój.marcinenergy napisał(a):kiedyś gdzieś czytałem że w fordach
konstant napisał(a):Ktore postojowki Bluevision kupic? W5W czy T4W ? Cena podobna.
oczkolek napisał(a):marcinenergy, tatian
moim zdaniem kupcie jakies porządne firmowe żarówki (nie podróby) i wtedy sprawdźcie jak długo będą świeciły
z tego co mi kolega tłumaczyć to ten koleś właśnie wstawiał coś co wyrównuje napięcie podawane do żarówki nie ma skoków, ale ja się zupełnie na tym nie znam. Co najwyżej Axee musiałby się wypowiedzieć, ale on ma xenon, więc ma to w nosie. Ja mam od początku czerwca H7 NightGuide Double Lifetime Philips i sobie je chwalę.oczkolek napisał(a): że jak włozycie rezystor lub diode
to sie nazywa kondensatortatian napisał(a):ten koleś właśnie wstawiał coś co wyrównuje napięcie podawane do żarówki nie ma skoków, ale ja się zupełnie na tym nie znam.
juma napisał(a):bo beda mysleli ze smigasz na dlugich
prede napisał(a):Czy te żarówki H7 100W mogę spokojnie założyć do Leon II ? Nic się nie stanie? Boję się trochę , żę odbłyśnik się zmatowi....
Mistic napisał(a):nie jesteście sami na drogach, a takie świecenie jest cholernie uciążliwe i niebezpieczne, szczególnie w nocy!!
zajcu napisał(a):Mistic napisał/a:
nie jesteście sami na drogach, a takie świecenie jest cholernie uciążliwe i niebezpieczne, szczególnie w nocy!!
tym bardziej ze ustawienie na diagnostyce kosztuje 10zl
Powrót do VAG - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 10 gości