Jakby ktoś wiedział o jakimś dobrym serwisie auto szyb z okolic Poznania to chętnie skorzystam. PZDR
Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
Jeśli jednak się uparłeś to na wszelki,wielki zrób zdjęcia jak wygląda auto, zdjęcia oznaczeń na obecnej szybie - żeby przy ewentualnej odsprzedaży nikt Ci nie powiedział że szyba wymieniona bo dzwon był.
oczkolek napisał(a):Koszt nowej szyby + montaz w ASO to około 1400-1500 zł tak jak zostało napisane wcześniej.
Koszt takiej samej szyby czyli pilklington bez znaczka seata + montaz to około 500-600 zł
W jednym i drugim przypadki pod uwage bierzemy tylko szyby nowe
Cena samej szyby w ASO to około 1000-1100 zł
Anri napisał(a):Ja wymieniłem szybe za 200 zł, robocizna + szyba. Do tego nie musiałem się ruszac z domu bo szklarz przyjechał do mnie
piotrp napisał(a):Co teraz?
piotrp napisał(a):Nie powiedziałem mu o fotochromatycznym lusterku
piotrp napisał(a):Mam też czujnik deszczu co było odnotowane.
mysiek napisał(a):Jeśli szyba jest porysowana bądź ma małe odpryski polecam polerowanie.
Kashi napisał(a):slyszalem ze nie powinno sie polerowac szyby przedniej, bo pozniej swiatlo sloneczne sie w niej jakos zalamuje i mocno daje po oczach
IroN_87 napisał(a):the_rahzel, Skąd masz podgrzewaną przednią szybę?
adam1.9TDI napisał(a):Panowie ja za szybe NORDGLASSa z montazem zaplacilem 450zł i dostalem rok gwarancji na montaz. Najpierw byl odprysk ale pozniej pękła.
adam1.9TDI napisał(a):Wiem ze firma moze taka sobie
adam1.9TDI napisał(a):Ta stara a obecnie mam NORDGLASSa. Wiem dziwnie to sformułowałem w wypowiedzi
the_rahzel napisał(a):adam1.9TDI napisał(a):Ta stara a obecnie mam NORDGLASSa. Wiem dziwnie to sformułowałem w wypowiedzi
Robiłeś u nich te bajery z nanotechnologią itp.Nie wiesz jak oni te paski robią nad lusterkiem,czy jest to folia czy piecowo oraz czy jest ona wycieniowania czy równo odcięta
Szymko napisał(a):Zauważyłem też, że tak jakby brakowało czegoś pomiędzy szybą a deską rozdzielczą. Jest tam dość duża przerwa, jak włożę w nią rękę to poniżej jest gąbka.
Powrót do Leon 1 - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości