Wszystko pozostałe co techniczne + inne mody np. xenon, zawias, ...
Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
przez szyszek86 » 13 marca 2009, 00:14
Jak w temacie.Wlasnie probowalem sie do tego zabrac i urodzily sie pewne banalne problemy. Na forum publicznym o pewnych rzeczach mamy nie mowic wiec zwracam sie z uprzejma prosba o kontakt kogos kto byc moze montowal takie cos u siebie. Jak wyprowadzic kabel nad popielniczke na dole konsoli srodkowej? Jest gdzies na forum jakis manual albo fotorelacja z rozbierania tych okolic?
[ Dodano: Pią 13 Mar, 2009 ]
Moze ktos podpowiedziec jak rozmontowac konsole srodkowa. Poki co udalo mi sie tylko wyjac navi i podpiac pod zminiarke. Wszystko dziala tak jak powinno tyle tylko ze kabel malo estetecznie wychodzi spod navi. Jest szczelina tuz nad popielniczka i tunelem srodkowym i tam chcialbym go wyprowadzic ale nie wiem jak sie tam dogrzebac.
-
szyszek86
- Stella +

-
- Auto: seat leon
przez przemco » 15 marca 2009, 13:25
.... jak sobie nie poradziłeś jeszcze to podpowiem że ta szczelina sięga aż pod kierownicę jeśli wyjąłeś radio to przeprowadzenie przewodu nie powinno być problemów.... ja z ori Aury wyprowadziłem dodatkowy przewód pod fona i mam go pod popielniczką schowany normalnie nie widoczny.... trzeba poprostu za całą konsolą przeprowadzić przewód i można to robić bez rozbierania....

mi sie udało Tobie też się uda
.... pozdrawiam ....
.... żółwim tempem do celu....
.... Sociedad Espanola Automoviles de Turismo....
.... 158KM 390Nm....
-

przemco
- Signo

-
- Auto: Leon
- Silnik: ASV 1.9
przez szyszek86 » 17 marca 2009, 13:16
no nie bardzo bo jest metalowa jakby kieszen na fabryczna Navi 2DIN. i ni cholery nei moge wymyslec jak to rozlozyc zeby puscic kabel. Nie moge sie dostac ani za panel climatronica ani tym bardizej glebiej:/
-
szyszek86
- Stella +

-
- Auto: seat leon
Powrót do Leon 1 - Tuning - Warsztat