spotkał się ktoś z was z takimi lampami?
Może są gdzieś w jakimś sklepie internetowym?

Pozdr
Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
Ojciec napisał(a):mam możliwość załatwienia tych lamp za ok 350 euro i do przodu z soczewkami i ringami za ok 450 euro
Ojciec napisał(a):jeszcze nie szukałem tych lamp tak dokładnie, kiedyś mi je tylko znajomy pokazał w katalogu i powiedział po ile może załatwić
Piotrek_tdi napisał(a):[url=http://images42.fotosik.pl/5/694539d0c4e780b4.jpg]Obrazek[/URL]
Madzi zamontowałem takie lampy ori hella i dają rade,mega problem był z ich załatwieniem (czekaliśmy ze 4 miesiące)
kubar napisał(a):jest duża szansa ze bede je miał w ofercie taniej niż te 1tys
jutro zadzwonie do dystrybutora to sie dowiem czy już mają towar i w jakich cenachOjciec napisał(a):Lampy na 100% będą działały bez żadnych przeróbek, podpinasz oryginalny kabel do wtyczki i po problemie. Jest to spowodowane tym że lampy te są wyposażone w specjalne przetwornice.
kubar, kiedy można się spodziewać u Ciebie tych lamp i kiedy można znać dokładną cenę
kubar napisał(a):jutro zadzwonie do dystrybutora to sie dowiem czy już mają towar i w jakich cenach
właśnie skumałem że dziś niedzielapkonrad napisał(a):kubar napisał(a):jutro zadzwonie do dystrybutora to sie dowiem czy już mają towar i w jakich cenach
To w niedzielę też pracują![]()
sprawa wygląda tak ze jak ktos ma na magazynie to ma jeśli braknie o dopiero wakacyjny termin więc dopytaj ile szt jest dostępnychOjciec napisał(a):Nie wiem czy problem w terminem będzie wszędzie bo ja mam te lampy do załatwienia na "już" ale w cenie ok 1000zł
Ojciec napisał(a):Efekt pokazywał już ktoś gdzieś na forum
Sammael napisał(a):zrobie VT... jak na 1M wygląda
Powrót do Leon 2 - Tuning - Warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość