Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
dymek007 napisał(a):wlasnie zalozylem Philips gt 150 power2night i musze powiedziec , ze:
1)swieca duzo lepiej od standartowych
2)BArwa swiatla jest bardzo zlblizona do std a ja nie tego oczekiwalem
Ogolnie zaluje ze nie kupilem bluevision... myslalem ze Gt 150 jest ich nastepca a wcale tak nie jest...
bacardi napisał(a):jednak ich barwa z wewnątrz budzi mieszane uczucia, może trzeba się przyzwyczaić, na razie to była tylko rundka po osiedlu![]()
cupra 2 napisał(a):Bacardi a nie wiesz czym się różnią te twoje z litechu z tymi: http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=40799601
cupra 2 napisał(a):p.s. Ale nasuwa się pytanie jak świecą w takim razie H7 Philips Blue Vision, skoro postojówki odbiegają trochę od chcianego efektu. Przecież kilku z klubowiczów ma (lub miało) je i nawet gdzieś zdjęcia ktoś wklejał...
bacardi napisał(a):cupra 2 napisał(a):Bacardi a nie wiesz czym się różnią te twoje z litechu z tymi: http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=40799601
Właśnie widziałem na allegro, że zakupiłeś te drugie litechy![]()
I jak się sprawują ?
juma napisał(a):Panowie postarajcie dostac gdzies zarowki firmy PIAA sa to 100% japan i bija na glowe wszystkie europejskie i inne azjatyckie wynalazki,niestety cena jest troche zaporowa bo kosztuja od 60 do 130 dolarow za komplet alewarte sa tej ceny,ja mam juz je trzy lata i nic.A jesli chodzi o moc to 55w w PIAA jest takjak w innych 100-110w,ja mam 5000k,ale teraz chce kupic 7500k.
juma napisał(a):130 dolarow za komplet alewarte sa tej ceny
A co te amerykańskie popcorn robia dodatkowojuma napisał(a):wiec w polsce widze ze sa o wiele tansze tylko niewiem czy lepsze.
To masz duzo do nadrobienia ale nie pekaj na dobre forum trafiles.juma napisał(a):tylko za ja niebylem w kraju juz jakies 6 lat
Tomky napisał(a):nie chciałbym umoczyć kasy więc poradzcie jakie żarówki można z czystym sumieniem polecić?
Powrót do VAG - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 2 gości