Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
barth napisał(a):Patee, co ma lepszego corolka niz leon?
Patee napisał(a):barth napisał(a):Patee, co ma lepszego corolka niz leon?
No kosztujac troche mniej ma sporo dodatkowego wyposazenia.
Toyka vs Leon
6 airbag - 4 airbag
Patee napisał(a):klima auto - klima manual
Patee napisał(a):pelna elektryka - tylko szyby przod
Patee napisał(a):abs + esp --- tylko abs
Patee napisał(a):komputer pokladowy - brak kompa
Patee napisał(a):sterowanie radiem w kierze - brak w leonie
Patee napisał(a):i pare jeszcze pierdolek lista dluga dosc jak widac
To byś dopiero plame odwaliłPatee napisał(a):Barth ---> to bedzie 1.6 benzin toyka jak cos bo D4D bym chcial ale to chora cena wtedy
i tylko o to sie rozbija bo jakbym mial za taka cena jak Leon toyke d4d to chyba japonczyk
Patee napisał(a):poza tym toyka ma 3 lata gwarancji chociaz to juz nie tak istotne
Patee napisał(a):to co nikt nie zauwaza plusow kupna Toyki
Miałem 2 corole, wiecej nie kupie
Ja nie widze nic poza moze mam spaczony umysl ale TDi 110 choc to nie jest najnowsza konstrukjca alebarth napisał(a):Patee najwiekszy plus to taki ze Leon TDI a Toyka benzinka
Tonny S napisał(a):Mamy zioma, ktory pracowal w ASO Seata a teraz jest w ASO Toyoty i kiedys z nim rozmawialem
Nie - chodzi o 3MGaspar napisał(a):Tonny S napisał(a):Mamy zioma, ktory pracowal w ASO Seata a teraz jest w ASO Toyoty i kiedys z nim rozmawialem
hmm, czyżby chodziło o "zioma" z Poznania właśnie?...
Jeśli tak, to chyba wiem o kogo chodzi![]()
Pamiętam, że skutecznie obrzydził mi ASO na ulicy Lutyckiej w Poznaniu
Octavia 2 jest b. dobrym autempilpi napisał(a):W kwesti drugiej czesci pytania co innego w tej cenie to wg mnie Octavia 2. Teraz oglądałem w promocji model z zeszłego roku ok 70 tyś wersja ambiente TDI 105 KM z klimą i innymi bajerami. Naprawdę fajne auto.
Tonny S napisał(a):Octavia 2 jest b. dobrym autem (...) to auto dla 30-40 latka z dziecmi.
Tak ale na 150PD lub 1.8 VTali napisał(a):Tonny S napisał(a):Octavia 2 jest b. dobrym autem (...) to auto dla 30-40 latka z dziecmi.
miło mi TonnyS. To co? juz mam zmieniać?
JacekTDi napisał(a):Toyota bleeeee nie podoba mi sie, no moze Avensis ujdzie w tłumie. Bierz klekota i się nie zastanawiaj
[glow=darkred][/glow][glow=red][/glow][glow=orange][/glow]Patee napisał(a):no wiec dzis zamowilem auto i wplacilem zaliczke![]()
auto to Chevrolet Evanda 2.0 benzyna 131 KM, ma climatronic, skory i wszystki inne
rocznik 2004, za cene 65 000 zl brutto
ups... dzis nie pierwszy kwiecien![]()
a tak serio to powtorka z rozrywki z mala modyfikacja
Seat Leon 1.9 TDI 110 KM Spirit
Kolor: Z4 - czarna perla![]()
p.s. dzis jezdzilem ta Evanda - taaaki kawal auta za ta cene co wyzej [ale to daewoo]
Patee napisał(a):no wiec dzis zamowilem auto i wplacilem zaliczke![]()
auto to Chevrolet Evanda 2.0 benzyna 131 KM, ma climatronic, skory i wszystki inne
rocznik 2004, za cene 65 000 zl brutto
ups... dzis nie pierwszy kwiecien![]()
a tak serio to powtorka z rozrywki z mala modyfikacja
Seat Leon 1.9 TDI 110 KM Spirit
Kolor: Z4 - czarna perla![]()
p.s. dzis jezdzilem ta Evanda - taaaki kawal auta za ta cene co wyzej [ale to daewoo]
Patee napisał(a):no wlasnie sobie tak przemyslalem
looknalem na 110KM tdi po wirusie![]()
kolega z seata zadzwonil ze jest na miejscu dostepne auto
a przewazylo to ze ... Leon bedzie znow CZARNY[joke]
coz... wychodzi na to ze zostaje w rodzinie
Tonny S napisał(a):leoTDI,zobacz na date poprzednich postow
![]()
Patee juz dawno ma w nim softa
Powrót do VAG - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości