Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
nie próbowałem tego ale skoro jak widać na zdjęciu kilka postów wyżej ktoś zamontował kierownicę z Golfa V do Leona I to idąc tokiem myślenia że graty VW i Seata to to samo to kiera z Leona II będzie pasować do Leona IOgi napisał(a):Czy będzie pasować do leona 1 jeśli chodzi o montaż i co za tym idzie taśma od poduszki.
Kozak napisał(a):nie próbowałem tego ale skoro jak widać na zdjęciu kilka postów wyżej ktoś zamontował kierownicę z Golfa V do Leona I to idąc tokiem myślenia że graty VW i Seata to to samo to kiera z Leona II będzie pasować do Leona IOgi napisał(a):Czy będzie pasować do leona 1 jeśli chodzi o montaż i co za tym idzie taśma od poduszki.
usher napisał(a):leem, co się stało że sprzedajesz ?
Ogi napisał(a):widać na zdjęciu kilka postów wyżej ktoś zamontował kierownicę z Golfa V do Leona I
MisiekASV napisał(a):Trochę odgrzeje temat co do obszywania kiery we Wro
MisiekASV napisał(a):A więc kumpel obszywał w swoim autku
zielo napisał(a):[...] podejrzewam ze nie tylko ja korzystam z tej półkiPozdro
![]()
![]()
zielo napisał(a):Poszukaj od TSa na Allegro są po 50-70zł śmiało można kupić
kamilsloma napisał(a):Ja ostatnio wymienialem ale nie wiem czy mozna pisac takie rezczy na forum
Ja ostatnio wymienialem ale nie wiem czy mozna pisac takie rezczy na forum
wgi napisał(a):KonradzikIV, bo poduszki powietrzne też lubią ginąć
KonradzikIV napisał(a):myśle że Ci co się tym zajmują nie potrzebują wiedzy z forum
wgi napisał(a):KonradzikIV napisał(a):myśle że Ci co się tym zajmują nie potrzebują wiedzy z forum
ale po co uczyć nowych...
Powrót do Leon 1 - Tuning - Warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości