ale nie jest źle więc po naprawie będzie jak nowy
jedyne co to musiałem wymontować ksenony aby rzeczoznawca się nie przyczepił
tu są fotki
fotki
Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
pilpi napisał(a):Ja bym tego nie nazwał dzwonem - otracie?? . Aż szkoda że tylko tyle się stało bo po naprawie to chyba tylko na wpisowe zostanie.
barth napisał(a):Grygori, a wlasnie za takie przesuniecia najlepiej placa
mw1978 napisał(a):zapadaj zderzaki od TSa
olin napisał(a):Grygori, no macha tez ci sie troche podniosla wiec najwyzej "popraw" jej jeszcze troche i tez do wymiany, a jak ktos mi sprzeda patent ajk walnac zeby dostac zderzaki od TS'a to zaraz jade walic, moze adamtower cos powie
adamtower napisał(a):olin napisał(a):Grygori, no macha tez ci sie troche podniosla wiec najwyzej "popraw" jej jeszcze troche i tez do wymiany, a jak ktos mi sprzeda patent ajk walnac zeby dostac zderzaki od TS'a to zaraz jade walic, moze adamtower cos powie
Hahaha, no własnie, jedziesz sobie w mieście, bawisz się radiem, no a jak przed tobą przyhamują no to prubujesz uciekać na prawą stronę, hamując gwałtownie. Oczywiście nie zmieścisz się, no i bum. Następnie przychodzi rzeczoznawca i w ciągu tyg. ubezpieczyciel przelewa na Twoje konto sumę 4300 zł. Starczyło na cały przód i tył TS'a i jeszcze na ratę ubezpieczenia na nowy rok![]()
rudal napisał(a):Grygori, wszystko fajnie, ale jak mu sie przypomni, ze jednak jechal z dozwolona predkoscia, dostosowujac do panujacych warunkow ble ble... to bedziesz udupiony. Chyba sie nie myle?
Nie zyczac takiego scenariusza
pozdrawiam
mario q. napisał(a):A według mnie to takich konkretów nie powinno się pisać na forum publicznym!
Powrót do VAG - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości