Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
Jak po kazdym stozku slychac jak ladniesilnik zasysa pow. mily dzwiekarek_s napisał(a):Tonny_S ty chyba slyszles to autko po tym modzie, czy w kwestii odlosow wydawanych przez silnik cos sie zmienilo ?
16 Km i 25 Nm to juz chyba w jezdzie da sie odczuc dosyc wyraźnie ? - w tym silniku oczywiscie.
Pośpiech napisał(a):Co do poprawy wyników na drodze to przed modem na 400m b0g0b0jny dostawał ode mne jakieś pół długości samochodu (ma większe i szersze opony), a po zrobieniu całego dolotu po niecałych 300m wziął mnie o długość auta
Pośpiech napisał(a):LEONIK, dźwięku dolotu na tym filmie nie słychać. Powiedziałbym, ze dźwięk jest bardzo podobny do serii. Ty masz coś robionego z wydechem?
oczkolek, jestem bardzo ciekawy jak to wyszłoby w 1,8 20V - wpadaj do Poznania
Pośpiech napisał(a):oczkolek, podejrzewam, ze takie same jak dla 1,6 czyli około 500zł.
gooneybird napisał(a):Wesoło mi sie robi jak cztam o " potencjale" stożków,wkładek itp.
Pocztajcie troche na forach co to może dać i mam nadzieję, obudzicie się....
da3 napisał(a):no ja tez musze sie przyznac ze myslalem ze to jakas rzezba ale Barth mnie uswiadomilze to orginal wiec mysle ze umiejscowienie tak stozka bez zadnej izolacji termicznej na gorze silnika gdzie ucieka cale cieple powietrze jest lekkim nieporozumieniem
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości