Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
belzi napisał(a):Rafal zalozyl podtlenek LPG, tylko przez ta modyfikacje ucieklo mu niezle stado koni i teraz ich szuka po calym Wroclawiu![]()
![]()
![]()
![]()
Ty, mordo Ty moja... uważaj żebym tam Tobie paru nie zabrał bo już się przymierzam.
belzi napisał(a):A jak czegos bedzie brakowac, to mam dowod na pismie![]()
![]()
Sammael napisał(a):A co do spalania to nie wiem po co znowu wracacie do tematu? Chyba, że niektórzy nie ogarniają, że miałem "Mocne TDI"
Sammael napisał(a):Benzyny nie kupuje się po to żeby na FISie oglądać spalanie i tyle w tym temacie jałowej dyskusji.
Benzyna nigdy nie będzie paliła tyle co diesel a diesel nie pojedzie nigdy tak jak benzyna. Spalanie = mniejsza kaloryczność benzyny, osiągi = niskoobrotowość diesla i samozapłon.
Staszek20VT napisał(a):Ja zatańczę... Kuźwa Samm, to nawet już w Twoim temacie nie można się normalnie ponabijać bo zaraz się znajdują dyletanci i ni w pięć, ni w dzięsięć...
paul78 napisał(a):Z moim ASV po programie i tak nie masz szans wiec po co ta napinka![]()
paul78 napisał(a):ogólnie gratki wyniku ale wiem ze mozesz wiecej![]()
noktoto napisał(a):To z USA to statkiem płynie?
majkitdi napisał(a):super wynik. niektorzy maja tyle po wydechu
majkitdi napisał(a):z ciekawosci - ile wazy s3? mam na mysli realna mase, nie ta podana w dowodzie.
Marcin_TDI napisał(a):co tam się wrzuca mocniejszego - sachsa perf. ?
gajdar napisał(a):Sammael, ale dałbys wcześniej jakieś fotki nowych gadżetów ,a nie tylko info że już są na aucie![]()
Sammael napisał(a):No ale tu w sumie nie ma co pokazywać
Sammael napisał(a):Sachs albo inne wydumki, sachsopodobne.
gajdar napisał(a):a tam np. by się cos nie znalazło :
competitionclutch
ACT
bono napisał(a):Sammael, z USA to sprowadzałeśNo ciągle coś fajnego
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości