Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
__luk__ napisał(a):Ja mimo to zadzwonie i popytam. A w Cordobie to dziwny objaw mój sąsiad ma i nic mu nie paruje bo z nim rozmawiałem .
To znaczy ze gosc trafil akurat "nieparujacy egzemplarz" co niezwykle zadko ma miejsce. Niestety parujace lampy to normalka dla wszystkich Seatów.__luk__ napisał(a):A w Cordobie to dziwny objaw mój sąsiad ma i nic mu nie paruje bo z nim rozmawiałem .
__luk__ napisał(a):A ja dzisiaj byłem w ASO porobili zdjęcia pokazali mi je i wysłali za 2 tygodnie mam zadzwonić i zapytać co zrobią . Ale Pan z Seata odrazu zaznaczył że tył raczej będzie wymieniony ale przednie nie ponieważ są z plastiku i przy takich warunkach atmosferyczny jakie są mają prawo parować !Niech mi pokażą gdzie to pisze
!
__luk__ napisał(a):Jest 6 miesięcyI jeszcze pare tygodni i z tego skorzystam bo tyłu nie chcą wymienic a przód chociaż wymieniony paruje i znowu słysze że ma prawo bo p[lastiki to sie robi śmieszne ! I jak będą zaparowane do mam przyjechać do serwisu zrobią zdjęcia tyłu i znowu wyślą tyl;ko jeszcze to mi sie nie podoba że do tego serwisu mam w jedną strone ponad 50 km !
Tonny S napisał(a):__luk__, zmien ASO i podaj w jakim takie głupoty wciskaja![]()
Zrobimy czarna liste ASO walniemy na net to moze sie opamietają
__luk__ napisał(a):Aso Orzesze może sie obudzą jak sie przekonają że ktoś potrafi wykorzystać swoje prawa
Hmmm, niewiedzac - strzelam - ASO ICT Tychy?
Jak juz kiedys pisalem banda debili...
Tonny S napisał(a):To kur,............... piszcie o nich chwasty sie wyrywa
nixu napisał(a):To to samo co Tychy, ICT sie nazywa.. szkoda slow na ich podejscie.
ina napisał(a):paruje mocno, aż pojawiają się krople wody (np po myjni)
Powrót do Leon 1 - Tuning - Warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość