Orzeł napisał(a):ja byłem troche więcej w plecy po zakończeniu "współpracy" z kolegą GruchaARL... i chyba nie tylko ja. Było minęło leona już nie ma...
Orzeł, jak już zacząłeś to może napisz coś więcej o Twojej sprawie.
Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
Orzeł napisał(a):ja byłem troche więcej w plecy po zakończeniu "współpracy" z kolegą GruchaARL... i chyba nie tylko ja. Było minęło leona już nie ma...
pkonrad napisał(a):Orzeł napisał/a:
ja byłem troche więcej w plecy po zakończeniu "współpracy" z kolegą GruchaARL... i chyba nie tylko ja. Było minęło leona już nie ma...
Sammael napisał(a):pkonrad napisał/a:
Orzeł napisał/a:
ja byłem troche więcej w plecy po zakończeniu "współpracy" z kolegą GruchaARL... i chyba nie tylko ja. Było minęło leona już nie ma...
uruchamiam moją szklaną kulę... czyżby magiczne wałeczki, których nikt nie potrafi wystroić oprócz KS?ojtam ojtam było minęło
dave napisał(a):czy nie zalozenia nowych polpanewek itp bo byli wszyscy przy aucie.. coz
aaa.. bylbym zapomnial. czy firma EP- dawny DS (teraz chyba wszyscy skrotami operuja) ma moze wykresy mojego auta po zalozeniu walka od gruchy?
Sammael napisał(a):Zaraz sprawdzę, tylko tu jakieś srebrne padło, które mi pod nosem smrodzi przestawie z buta
dave napisał(a):Sammael napisał(a):Zaraz sprawdzę, tylko tu jakieś srebrne padło, które mi pod nosem smrodzi przestawie z buta
ty juz nie swiruj bo jak dzis uslyszalem wynik srebrnego sieczkobrzeka (nie patrzac na uboczne efekty) to w szoku bylem...
GruchaARL napisał(a):Tu mam prośbę do Aligatora
pkonrad napisał(a):Orzeł, jak już zacząłeś to może napisz coś więcej o Twojej sprawie.
Śledzę temat od początku i wtrącę swoje trzy grosze. Autor kupił auto. Zostało mu trochę kasy, wiec poleciał biegiem zrobić program w niesprawnym samochodzie, a później ma pretensje do całego świata
misiek_t napisał(a):pkonrad nie chcę sie z tobą kłócić bo śledzę to forum i wydajesz mi się łebski facet
dexter22 napisał(a):A nie chciał zostawić auta ponieważ przed programem auto nie miało żadnych błędów,a po zrobieniu programu łapał błąd 1.przeładowanie ciśnienia 2.błąd sondy lambda 3.napięcie sterowania silnika z tego co mi wiadomo.
rob555 napisał(a):Na poczatku myslalem ze oddaliscie auto klientowi z takim wykresem jaki zalaczyl dlatego napisalem ze to wstyd i hanba.
Pozniej sie okazalo ze auto po wizycie u was zaczelo szwankowac (mimo ze przewidzieliscie juz wczesniej ten problem) a klient polecial na rolki pare dni po sofcie.
GruchaARL napisał(a):Dokładnie tak, auto jak wyjechało ode mnie z firmy to logi były przyzwoite i dlatego auto oddałem, dopiero potem pojawił się problem i awantura, a usterka zostałą usunięta w 10min
misiek_t napisał(a):oim zdaniem Mikof900 zachował się jak dzieciak i brak jego w tej dyskusji utwardza mnie tylko w tym przekonaniu.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość