Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
Zapalek napisał(a):albo inaczej, czy istnieje mozliwość odzyskania kodu bez wyjmowania radia??
- tak, ja miałem w książce serwisowej.Zapalek napisał(a):mozliwość odzyskania kodu bez wyjmowania radia
Marcin_TDI napisał(a):najlepiej jak MenIB, bedzie mial ten kalkulator u Siebie i w razie potrzeby pomoze "tonacemu"![]()
zeby przypadkiem nie mial za co sie zlapac
![]()
![]()
Jestem za tym aby program nie byl dostepny dla wszystkich.
... hehehe u mnie 50-60pln, z wymontowaniem/zamontowaniem radia lub bez, ale bez mycia autaZapalek napisał(a):Kosz takiej imprezki to 80 zł.
ale przynajmniej mi furkę porządnie umyli
a czy masz odczytany programatorem do pliku eeprom pamieci radia?rajo napisał(a):Czy ma ktoś jeszcze aktualnie ten programik?
kintrab1 napisał(a):może ma ktoś w pdf-ie instrukcje po polsku może da sie coś takiego na priwa przesłać??
darek87dz napisał(a):czy gdziekolwiek indziej jest napisany ten kod (np. po wyjęciu radia na jego obudowie) ?
darek87dz napisał(a):czy istnieje możliwość wyświetlenia kodu np na wyświetlaczu radia poprzez jakąś kombinację klawiszy?
darek87dz napisał(a):czy np kod z innego radia AURA będzie pasował do mojego,
darek87dz napisał(a):czy każde radio ma inny kod i tylko ten jeden jedyny zaakceptuje?
darek87dz napisał(a):czy jedyną opcją jest tylko szukanie pomocy w ASO?
MenIB napisał(a):To ja chyba wrzuce generator kodow na DOWNLOAD i wszyscy beda mieli po klopocie , niech mi tylko ze 2 osoby wrzuca na PW nr seryjny swojego radia i kod jaki znaja to zobacze ktory z posiadanych przezemnie generatorow do Grundiga prawidlowo liczy,
Marcin_TDI napisał(a):najlepiej jak MenIB, bedzie mial ten kalkulator u Siebie i w razie potrzeby pomoze "tonacemu"![]()
zeby przypadkiem nie mial za co sie zlapac
![]()
![]()
Jestem za tym aby program nie byl dostepny dla wszystkich.
Powrót do Car Audio, CB, Nawigacja
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość