BTW też mam jakąś wrodzoną niechęć do Megsa. Zużyłem butle Gold Classa i teraz mam DJ BTBM i nie dość, że tańszy to jeszcze rewelacyjnie pachnie
Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
bubolak napisał(a):Wiecie może co się dzieje z Colli?
bubolak napisał(a):Za 30zł masz sampel Megsa #16 i PB Professional Polish, który mi się strasznie spodobał (bardziej niż srp)
http://www.showcarshine.p...ana-edycja.html
bubolak napisał(a):wgi pasta z rekina po jakimś czasie stwardniała i się pokruszyła
Seba napisał(a):Megsa UC
Seba napisał(a):AutoGlym SRP
AdamTower napisał(a):Wosk mam jeszcze Meguiar's #16 i bardzo jestem z niego zadowolony. Polecam. Jak skończy mi się tester chciałbym zaryzykować i kupić Megsa Gold Class
Seba napisał(a):duży ręcznik samochodowy
Seba napisał(a):Co do rękawicy mam taka samą i powiem Ci...taka qrcze średnia...zrobiła się jakaś taka zmechacona i mało puszysta po ok 10 myciach
wgi napisał(a):Seba napisał(a):Megsa UC
Trzeba nieźle przyłożyć się z bicepsa...
evotuning napisał(a):0,5l na 10 litrów wody
to ja tez poprosze i ustawie sie w kolejce po polerke - padlo wyglada... srednio i troche SPA sie przydaAdaś, ja mam plan przyjechać na urlop w marcu to mogę wziąć polerkę do bagażnika i parę specjałów
nie walą potem tym octem?
Chodzi o 0,5 litra octu spirytusowego 10%?
borowa napisał(a):Co o nim sądzicie na początek? A może polecicie coś lepszego w podobnej cenie? Coś dodacie do tego?
tninja napisał(a):Można prosić speców o opinie co do mojego wyboru kosmetyków.Mój pierwszy zestaw wiec uwagi mile widziane.
Szampon:
-Dodo Juice Born To Be Mild
Glinka:
-Bilt Hamber Auto Clay Soft
Polerka:
-Ultimate Compound+Monster Shine Tri Color (podobno lepszy aplikator do UC jeśli ręcznie jedziemy)+Autoglym SRP
Wosk:
-Collinite476
Uniwersalny środek czyszczący:
-Meguiars All Purpose Cleaner
Jak auto jest brudne, to trzeba umyć baz względu na pogodętninja napisał(a):Pozostało tylko wyczekiwac lepszej pogody.
Powrót do Detailing - auto kosmetyka
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości