mierzejino napisał(a):205/55/16
imho na zimę to idealny zestaw do leo/toledo
Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
mierzejino napisał(a):205/55/16
lasotek napisał(a):Moja uwaga, nawet najlepsze opony zimowe jakie mamy w samochodzie nie upoważniają do zmniejszenia prędkości gdy mamy ośnieżone czy też oblodzone drogi.
Gniwero napisał(a):lasotek napisał(a):Moja uwaga, nawet najlepsze opony zimowe jakie mamy w samochodzie nie upoważniają do zmniejszenia prędkości gdy mamy ośnieżone czy też oblodzone drogi.
Mały chochlik Ci się wdarł w to zdanie. Chyba chodziło, że nie upoważniają do zwiększenia prędkości.
maniek80 napisał(a):Niestety NOKIAN od kiedy zaczął robić opony "ECO" to nie ten NOKIAN co kiedyś, a po za tym większość produkcji w tym roku to Rosja.
siemi1 napisał(a):ja tam dalej nie wiem które wybrac
- Continental ContiWinterContact TS830 195/65R15 91 T
Co myslicie o nich?
siemi1 napisał(a):ja tam dalej nie wiem które wybrac
Carlos napisał(a):Kozak, nic dziwnego, że twoje Pirelki dają radę skoro wyprzedzają naszą technologię o prawie 2tyś lat
wgi napisał(a):Wczoraj ostrzej potestowałem swoje Uniroyale 205/50/17 - dają radę
stashekcn napisał(a):Miałem Dunlopy Wintersport 3M i uważałem że leon się źle prowadzi w zimie. Odkąd mam Conti Wintercontact TS 830 to jestem w szoku. Na dodatek są bardzo ciche na asfalcie
michal3m napisał(a):Panowie a jakiej produkcji macie te nokiany? Rosja?
mr napisał(a):Dunlop SP Winter Sport 3D
mr napisał(a):Dunlop SP Winter Sport 3D
mr napisał(a): 3. Dunlop SP Winter Sport 3D
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości